-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koko52
üzenetére
Igaz, de a jobb CL érték miatt valóban megnövekedett a sávszélesség, vagyis HA a játék szereti/igényli ezt, akkor profitálhat belőle. Ha pont ott volt egy szűk keresztmetszet, javíthat rajta kicsit. Mondjuk ahogy néztem a berakott képemről, ezzel a beállítással már elértem az elméleti maximumom 94%-át olvasásból, 95%-át írásból, és 89%-át másolásból. Meg lehetne próbálni a CL9-et is 1.4V mellett, de minimális javulásért szekálnám a moduljaim, szóval annyit meg tényleg nem ér, ráadásul sok játéknak valóban mindegy is, hogy 30 vagy 32 GB/s-on vagyok. Nagy open world játékokban szokott kis javulás lenni, ott viszont szerintem ki is használja a megnövekedett sávszélt, talán még kevés is marad neki továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 16GB (30k) / 32GB (50k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002