-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Rover623 #5338 üzenetére
Az EIST az amikor onmagat leszabalyozza, mint amdnel a CnQ, nem?
Nem hiszem, h most errol lenne szo, mert mikor huztam a gepet de nem bootolt be es reset utan igen, akkor nekem is levette az orajelet, es szulhettem en egeret is, magatol nem allt vissza akarmilyen alkalmazast is inditottam. Vagy ez lenne az EIST?Ne forgasd ki a szavaimat semmi ilyet nem mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Kutya topik
- Dolce Gusto
- Gamepad
- Léghűtés topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged