- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Az az? Mármint vírusra gyanakszol?
Amúgy nem tudom említettem e, de mikor lefuttattam minden víruskeresőt (jó sokat talál) MAlwarbaytes regcure pro, utána egy ideig nem jön elő, volt hogy 1 hétig semmi, aztán megint elkezdi, 3 napja volt 2 egymás után, restart után megint futtattam ezeket azóta megint semmi.
Megvan már kb 2 hónapja a gép 1x fagyott csak játék alatt, a Van Helsing 2 alatt a vége fele egy pályán.
De ezen kívül csak a winben, restartnál, gép kikapcsnál, pihenő módban, meg 1x mikor sokat alt+taboztam játék alatt, ki-be lépkedve a winbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam Deck
- Könyvajánló
- Windows 11
- Spotify
- Sweet.tv - internetes TV
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest