Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy hónap alatt kihozzák résszel egyetértek, a visszaküldéssel nem.
Szerencsére ott működik egy olyan dolog hogy vásárlói védelem, azaz nem kötelezhet rá hogy visszaadd a rossz árut még akkor sem ha ezt leírta a vásárlási feltételek közé. Indokolhatod hogy túl sokba kerülne visszaküldeni. Volt pár ilyen esetem és eddig azt tapasztaltam hogy vásárló ott nem járhat rosszul. Ha nagyon gáz van és nem működik együtt az eladó akkor még a paypal biztosítását is igénybe lehet venni. Én már 130 vásárláson vagyok túl és nagyrészt a magyar posta hibájából kellett igénybe vennem a pénzvisszafizetést, csak két eset volt ahol nem volt jó a termék és nem kellett visszaküldenem sőt maga az eladó írta hogy ne küldjem vissza!
Ha meg egy eladó lebonyolított több tízezer üzletet akkor nem egy darab terméken fog fennakadni, ez bele van kalkulálva az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Battlefield 6
- Filmvilág
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest