Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
1: Tisztában vagyok vele, de ha eddig nem volt velük probléma nem sok esélyt látok, hogy később meghibásodjon bármelyik is... persze nincs kizárva... pl deszka dob egy fesztüskét, ram meg elkapja... Így járt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2: Kösz a megerősítést, akkor ezek szerint még bordát sem kell vennem...

3: Corsair-ra több a gar, ezért gondoltam, hogy jobb áron elmehet, de nem viszket a tenyerem, így lehet megtartom mind a 2-t és a jobbik marad a gépemben a másik landol öcsém gépébe... hogy háznál legyen, az Ő kingmaxai (2x2).
*.: Ezt sejtettem, de bővíteni nem akarok a közeljövőben, mert szerintem általános feladatokhoz és némi játékhoz... + gyakorló szinten CAD elmegy a 2x4Gb. Kentsfield korszakban volt róla szó, hogy a 2x2 elég mindenre, aztán ha jól rémlik SB megjelenése környékén vásárolgatott mindenki 2x4Gb ramot, de szerinted van értelme efeletti méretben gondolkodni? (durva mérnöki alkalmazásokat leszámítva)
Kösz a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fudi2002