Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Na, az jó ha láttál/használtál már ilyet.

Eleve ezek a memóriák tuningosabbak, mint az ADATA Gaming (sima, nem v2), legalábbis papíron...
Ezekről nem merem leszedni a bordát, de valószínűleg nem D9 van rajtuk.
CR volt 2 és 1 is, mindkettő egyforma eredményt adott.
920/960 megvolt már, csak valamiért a lap (vagy a proci) nehezen vehető rá az ekkora freki elérésére. Ha "auto"-n hagyom a RAM időzítést, tehát a lapra bízom SPD alapján, akkor nem akar indulni, kézzel viszont először 1600-ról kell kezdenem FSB-t csökkentve.
Szerintem a CPU "ellenkezik", mert az ADATA is képes lett volna elvileg 10-10-10-27-37 888 MHz értéken üzemelni, de az Istenért nem sikerült elérnem (mondjuk a Deneb miatt akkor nem erőltettem, gondoltam ott a vége 1666-on).
tRFC 110/160/300 választható, volt mind próbálva.
Még azt lehetne megpróbálni, hogyan viselkednek az 1-3 mem. foglalatban, most a 2-4-ben vannak (az alaplap ajánlása).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002