-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imhotep83
csendes tag
Valahogy így gondoltam én is.Mondjuk az az igazság hogy teljesen átlag dolgokat használok a gépen,net,film,játék,zene,kb erre szoktam használni.XP alatt 2 gigáva is teljesen jól néztem full hds filmeket is akár,meg játékok többsége se nagyon nyavajgott hogy kevés lett volna a ram.Persze azért csak 1280ban játszom,de oda nekem pl elég volt a 2 giga is.Csakhát valamerre fejlődni kell,és inkább előre mint vissza.
Köszi a választ egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged