-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Az a baj, hogy egyáltalán nem lehet átkapcsolni auto-ról manual-ra az időzítési táblázatot, mert már el is dobja magát. Ekkor még nincs kézzel beállítva semmi, egyszerűen csak "átmásolja" a szürkével mutatott általa automatikusan az adott RAM-szorzóhoz jónak látott időzítéseket. Szóval már azt sem tudom elérni, hogy egyáltalán kézzel beírhassak bármit is. Ez a gond. Szerintem ez állati nagy BIOS bug, de félő hogy az én deszkámhoz már nem lesz többet újabb ver. Gondolom hogy nem a processzor nem kompatibilis a rammal, mert akkor mindenféle deszkában előjönne ez a nyavaja, hanem egyszerűen az IMC és RAM közötti kapocs a probléma és ez szerintem a BIOS magában.
Valószínűleg vehetek új alaplapot, de az biztos hogy nem giga lesz. Nem mondom, nagyon jók a deszkáik, de szoftver/megfelelő támogatás nélkül kuka az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest