- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raptor 666
tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Természetesen lehet, gondolom. Azért adtam neki, mert gyári beállításokat mondtál. Gyári beállításokra az volt írva, hogy 7-7-7-7-21, 1,7-1,9V. Mivel nálam 1,6 V-on működött 1333-on, ezért gondoltam 1600MHz-n tolok neki 1,7V-t. 0,05-önként tudom váltani a feszt. Szerinted akkor mennyit kellene adnom neki?
Sajnos memtest86-tal nem tudom tesztelni, mert valami miatt a 64 bit-es verziót amikor feltelepítem, a floppy nem felismerhető tovább, és formáznom kell. A 32 bit-es verziót pedig alapvetően nem akarja engedni, mert 64 bit-es wint használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Logitech z5500 5.1
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002