-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #4443 üzenetére
Kösz
-
válasz
FehérHolló #4401 üzenetére
Az lehet, mert néha, amikor kékhalált kapok, és nem fagyást, akkor "IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL" hibaüzit ír ki.
Ezek múlt hét pénteken vásárolt ramok, amik közül az egyik döglött volt, azt cseréltem, amúgy 10 év garisak. De mostmár én is lapnál keresem a hibát.
Mindenesetre erre a faq-os dologra ránézek
Köszi -
válasz
FehérHolló #4399 üzenetére
1 oldalas, 8 chip, ilyenből van 4 db 512megás.
Párban megy, akármelyik slotban, akárhogyan, 3 is megy (ilyenkor persze nincs dualchannel) de amint 4 kerül a gépbe, bebootolni bebootol, de a win azonnal újraindul. Néha eljut az egérig... de aztán resi. -
vagamo
őstag
válasz
FehérHolló #4141 üzenetére
Köszi már értem
-
vagamo
őstag
válasz
FehérHolló #4139 üzenetére
Kicsit összezavarodtam, vagy még csak a reggel miatt nem tudok a sorok közt olvasni
!
Tehát a lényeg :ne cseréljem le a Corsair TWIN2X 2x1GB DDR2 800 Mhz CL4 -> A-Data DDRII 1066Mhz 2x1GB Extreme Edition-ra ? -
törölt tag
válasz
FehérHolló #4108 üzenetére
A benchmarkok eddig sem igazán hatottak meg, és most sem. Nekem aztán felesleges mondani hogy nem jelentenek semmit.
Az érdekelne hogy az adataim minél hamarabb a CPU-ba kerüljenek.
A tuninggal viszont csak óvatosan merek bánni. Már jártam pórul úgy hogy csak egy hónappal később derült ki hogy megbuggyantak az adatok. Ráadásul az a CPU alig több mint 10%-ot volt tuningolva. -
válasz
FehérHolló #4087 üzenetére
Köszi
abit IS7 PAT-al + a-data... van valakinek tapasztalata? Megy, nem megy, fagy, vagy akármi? Nincs kedvem befürödni huszonpárezerért rammal
mod: vagy vegyek inkább Corsair-t...
DDR 512MB 400MHz CORSAIR ValueSelect CL 2.5 (3 év garancia) nettó 6 000
[Szerkesztve] -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
FehérHolló #4029 üzenetére
Jogos
Ma túl sok volt a fárasztó előadás, nem figyeltem bocsi.
[Szerkesztve] -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
FehérHolló #4025 üzenetére
Jó
És ezt neked sikerült is már működésre bírni?
Vista-s fórumon próbálkozók nem jártak sikerrel. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4025 üzenetére
Bocs, nem 34, hanem 36 címbit.
-
cvn69
tag
válasz
FehérHolló #3965 üzenetére
Akkor kérnék tippet a maradék 20%-ra is!
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #3965 üzenetére
Akkor mi a helyzet amikor eredeti game csinálja ezt?
Mert nekem is volt már ilyen bf 1942 pl. Tehát érdekelne az a maradék 20%. -
H.O.D.
senior tag
válasz
FehérHolló #3891 üzenetére
Megoldódott a RAM mizéria, aminek történetesen köze nem volt sem a RAM-okhoz, sem az alaplaphoz...
-
H.O.D.
senior tag
válasz
FehérHolló #3839 üzenetére
Én pont ebbe a hibába estem bele, jól. Két napja vettem 2x1GB 1066-os Kingmaxot és 830MHz-nél többet nem tudok kicsikarni belőle egy 956p-ds3-ban...
-
Abs75xy
csendes tag
válasz
FehérHolló #3866 üzenetére
Köszi a gyors választ.Rövid volt és tömör
De miert?
-
DZs
senior tag
válasz
FehérHolló #3855 üzenetére
2 és 1 db esetén igazad van, de 4 és 2 esetén már nem biztos.
-
Calibos
addikt
válasz
FehérHolló #3846 üzenetére
Én is Ősembertől vettem a SuperTalent-800...komoly Ram, de nem használom ki a benne rejlő erőt
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
FehérHolló #3842 üzenetére
Szóval akkor továbbra is várnék alternatívákat, ha valakinek esetleg van jó 5lete.
-
válasz
FehérHolló #3839 üzenetére
Milyen jó volt a Comondor-os időkben mi? Kazettáról ápgrédeltél floppyra. Nem voltak kompatibilítási gondok, meg op.rendszer... aztán csak játszottál, a szó legszorosabb értelmében, nem a marketing csillogást nézted, mögöttes tartalom nélkül.
Nagyon eltértem a tárgytól, de ilyenkor mindig eszembe jutnak a régi idők -
TazLeacher
nagyúr
válasz
FehérHolló #3840 üzenetére
Elolvastam. Volt benne egy kérdés, amire én is várnám a választ...
-
Calibos
addikt
válasz
FehérHolló #3825 üzenetére
Milyen storyd van a Kingmaxról, hogy ennyire ellenszenves?
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #3825 üzenetére
ezt tanusitom, a 800as a-data legalább by spd-ből is gond nélkül ketyeg 800on
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #3809 üzenetére
Szerintem csalódtál a GEIL-ben...
Nincs olyan az Intel rendszereknél jelenleg hogy Quad Channel...
A 3-as sorozatú lapkáknak is csak két csatornája van, amelyeken csatornánként max. két modult tudnak kezelni. Ez összesen 4 modul, a kezelt max. memóriaméret 8GB.
Tehát parasztvakítás... -
Icewind
aktív tag
válasz
FehérHolló #3804 üzenetére
nemtudom azért kérdezem
-
Icewind
aktív tag
válasz
FehérHolló #3801 üzenetére
Azért hasznos lehet az 1066Mhz alig magasabb áron nem?
-
Anthony28
őstag
válasz
FehérHolló #3781 üzenetére
Akkor jó.Köszi.
Meg is rendeltem holnap estére már nálam lesznek.
-
Anthony28
őstag
válasz
FehérHolló #3779 üzenetére
A 800-asra gondolsz?
-
BB3nce
tag
válasz
FehérHolló #3751 üzenetére
thx a választ!
És amúgy mennyi az esélye, hogy menne 2db 1gb-os 800mhz-es dualban? (nem vagyok nagyon jártas ebben a témában)
thx
Bence -
PPSH
őstag
válasz
FehérHolló #3692 üzenetére
hat akkor tenyleg ezt veszem
-
t-shirt
veterán
válasz
FehérHolló #3653 üzenetére
Samsung tccc-t vettem, majd kiderül mit tudok kihozni belőle.
-
JaniS
senior tag
válasz
FehérHolló #3650 üzenetére
Igen, olvasom és köszi. Azért nekifutottam még egyszer átnézni a lapom topicját is, meg külföldi review-kat.
JaniS -
P00By
nagyúr
válasz
FehérHolló #3650 üzenetére
Bocsi,csak most néztem be
Én nem szerettem, le is cseréltem!
-
P00By
nagyúr
válasz
FehérHolló #3622 üzenetére
Láttam testközelből ugyanis ez a felállás volt egy darabig a gépembe
-
mzx
senior tag
válasz
FehérHolló #3616 üzenetére
koszi elolvastam a google result linkjét.
nem teljesen vagyok még képben, h mit tegyek az illeto exe file -lal.
Mert hogy elofordul , h lassit , ha engedem . És ugy latom windows update van nalam .
[Szerkesztve] -
JaniS
senior tag
válasz
FehérHolló #3628 üzenetére
Köszi, így már sokkal jobb a válaszod, meg a hangneme is. Elég sok review-t átolvastam az alaplap ügyében, nem vettem észre a kompatibilitási problémát, amely ha jól értem, inkább ennek a RAM-nek sajátja.
JaniS -
JaniS
senior tag
válasz
Kifejtenéd pontosabban? Miért ne kezelné, a specifikációjának megfelel...
JaniS -
Calibos
addikt
válasz
Nem is fogunk
-
Calibos
addikt
válasz
FehérHolló #3596 üzenetére
C2D ---latency
Itt le van írva, bár nem lenne rossz ha valaki lefordítanáAngol nem az erősségem
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #3596 üzenetére
Szintetikus tesztek voltak...vagyis extrém esetben IRL ki sem mutatható...
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #3591 üzenetére
C2D esetén 2-5 százalékot mértem E4300/DDR2-667 és E6400/DDR2-800 konfigban...
-
Calibos
addikt
válasz
FehérHolló #3591 üzenetére
Nos, nekem már kb 1 ével ezelőtt eszembe jutott hogy ideje lenne kiegészíteni az első „postot”.
Latency és Comand-Rate talán bele kerülhetne -
Calibos
addikt
válasz
FehérHolló #3576 üzenetére
Nekem lenne javaslatom!
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #3576 üzenetére
Részemről OK. Viszont a ''speciális lap'' kitételt módosítanám. A lap támogatát alapvetően csak akkor igényli, ha a chipset-ben van a memóriavezérlő, és akkor sem biztosan speciális a lap (a Series3 mondjuk nem támogatja, de az i8xx és az i9xx széria bizonyos tagjai igen, bár főleg csak a felső kategóriásak). A K8 IMC-k indegyike támogatja az ECC-t.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3452 üzenetére
daa-raa, Rover623: Valami kifogás/javaslat/javítás?
-
Fboy
aktív tag
válasz
FehérHolló #3463 üzenetére
köszönöm
-
Narim
tag
válasz
FehérHolló #3447 üzenetére
Bocs, hogy még mindig ennél vagyok leragadva... De kíváncsi lennék mennyit számít, ha együtt jár az FSB és a RAM. Az utánanézegetés alapján nekem az jött le (javítsatok ki, ha tévedek), hogy a 266MHz-es FSB-s procikhoz való igazán az 1066MHz-es RAM, mert úgy lehet az órajelekkel babrálva teljesen együtt járatni őket (és a 333MHz-es FSB-s procikhoz pedig más olyan ram kéne, ami tudja az 1333MHz-et, amit ugye csak DDR3 tud).
Mivel nem tudom, mennyit dob a teljesítményen az, hogy az FSB megegyezik a RAM sebességével, vagyis inkább, hogy egy órajelen tudnak menni, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha én mondjuk 1066MHz-es RAM-ot akarok venni (mert mindenképp DDR2-est akarok, a másik túl drága nekem), ahhoz megéri-e az 333-as FSB-jű E6750-es proci, vagy inkább mondjuk az E6600 vagy E6700-esek (266MHz-s FSB-vel), mert azokkal egy órajelen jár a RAM? Így esetleg jobb lehet a gép teljesítménye, mint egy gyorsabb, de különböző órajelű procival?
Remélem jól meg tudtam fogalmazni, mire gondolok. Az ár/teljesítmény alapján lennék kíváncsi a dologra, mert szeretném - ha lehet - a maximumot kihozni az adott konfigurációbol, amit majd beszerzek.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Narim
tag
válasz
FehérHolló #3443 üzenetére
Akkor ezek szerint nem érdemes 1333-a FSB-jű procit venni, ha valaki DDRII-es RAM-ot akar venni? Vagy mennyire fontos, hogy a RAM sebessége megegyezzen az FSB-vel?
Csak mert, ha jól láttam némelyik 1333-as FSB-jű proci olcsóbb kicsit, mint az 1066-osok. -
Narim
tag
válasz
FehérHolló #3422 üzenetére
Szóval akkor, ha mondjuk 800 vagy 1066 MHz-es RAM-ot teszek a gépbe, akkor az 1333 FSB-jű procinak vegyem lejjebb az FSB-jét 800-ra ill. 1066, hogy a legoptimálisabban működjön a rendszer?
Vagy a RAM-ot húzzam fel a 1333-ra?
Mennyivel lehet átlagosan mondjuk hűtés nélkül felhúzni a RAM-okat? -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3440 üzenetére
DRAM : FSB arányról beszélek. Miért konvertálja a smiley-t, amikor beikszelem, hogy ne?
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #3407 üzenetére
egy jobb 1000-s ram (ami kb 4k-val drágább) meg megy kb. 1200-n az ismegéri
_ArNi_: az a kérdés kinek mennyije van rá? Ezt kell először tisztázni.
[Szerkesztve] -
_ArNi_
csendes tag
válasz
FehérHolló #3404 üzenetére
még egy kérdés, egyáltalán van értelme megvenni az 1066-ost ?
mekkora a különbség a 800 és 1066 közt ? egy E6750-es procival menne, ha ez számít valamit -
apro
senior tag
válasz
FehérHolló #3402 üzenetére
hal
bocs azt elirtam az id. 5.5.5.15./ de az ultrának 4.4.4.12.
amásik amit leirtál gondolom nem nekem irtad, mert nem én irtam azokat,
a harmadik tudom hogy a lap adja a feszt, de az árlistén igy van feltüntetve 2.1-2,3v
és gondolom amint néztem a Geil honlapján is úgyan úgy szerepel, de gondolom ha tuningól, nem azt a feszt adja neki amit a lap Auton enged.
hali -
RedWing
aktív tag
válasz
FehérHolló #3307 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a segítséget! Már küldöm is a mailt!
Azért gondoltam a 400-asra mert arra 2 év gari van a 333asra meg csak 1 és 200 huf a különbség.
De akkor mindenképpen megkérdezem a hp-is!
Mégegyszer KÖSZI! -
Pare
csendes tag
válasz
FehérHolló #3287 üzenetére
Köszi
, ezt jó tudni.
+3000ezret megér az a-data akkor
-
P00By
nagyúr
válasz
FehérHolló #3243 üzenetére
Aaaa lehangolóvagy
,most 1092n megy cska jo magas idozitesen...
-
magi20
senior tag
válasz
FehérHolló #3213 üzenetére
memtest még nem volt rendszerújrarakás már többször is....
windows xp reborn-----
vista ultimate
memtest nem volt még......sajnos.
tápot tápteszterrel teszteltem,,minden tökéletes,,ha kifolyt volna valami ott is mutatná.
nem tudom mi tévő legyek..
annyi hogy a 160-as amin xp van 20%-os kondiícióval bír,de ettől még régebbi gépen mennt és nem volt semmi gond,
120-as amin vista van az meg 82%-os sentinel szerint,,,lipe pro szerint mindkettő 73%---
tehát lehet ez a ludas????
de orthos ill prime,,ill memtest,,ha csak 45 percig megy hiba nélkül,,,az is jobban megizzasztja a rendszert mint az hogy 5 perc után lefyga a játék.
az a fura hogy mindig játéknál teszi,nem lehet a videókártya?
Komolyan mit csináljak????futtassak tesztprogikat? -
Savage5
senior tag
válasz
FehérHolló #3166 üzenetére
Féligazság annak ellenére, hogy felhoztam a ''lehető legrosszabb'' esetet, amikor egy Pentium D alatt szinte nem mérhető különbség a két típus között. Konfigurációjánál sem látom, hogy mi mellé akarja tenni, gondolom, nem az Athlon XP-hez szeretné bepréselni. Ha meg A64 mellé teszi, akkor késleltetésben biztos lesz ilyen-olyan programmal mérhető különbség, de nem hiszem, hogy az annyira észrevehető, számottevő vagy befolyásoló lenne.
Közben néztem a két típusra árakat, cirka 2500 Ft a különbség, ez esetben meg már vacillálni sem érdemes. ''hoeerny: Alkalmazás és platformfüggő. Nálad számítana az alacsonyabb késleltetés.''; ''Írtam, hogy ha olcsón vagy nem nagyon drágábban hozzájut a kisebb késleltetésűhöz, akkor az jobb lenne...''
Végül is egyikünk tüzet, másikunk vizet javasolt neki. -
Savage5
senior tag
válasz
FehérHolló #3162 üzenetére
És az annyira számít? Az integrált RAM-vezérlő miatt a kérdező félnek csak jobb lehet a késleltetése, ha memória olvasásra és írásra nem is változik olyan nagyot a helyzet. Írtam, hogy ha olcsón vagy nem nagyon drágábban hozzájut a kisebb késleltetésűhöz, akkor az jobb lenne, ha nem, akkor sincs óriási teljesítménybeli eltérés, késleltetés valamivel rosszabb lesz, de stabilitás a fő szempont...
-
Savage5
senior tag
válasz
FehérHolló #3140 üzenetére
-
Tituszazeb
tag
válasz
FehérHolló #3126 üzenetére
Bocsi, az előbb nem vettem észre, h írtál.
Everesttel már néztem, de nem igazán tudtam megállapítani, h mi a helyzet. Nem túl valószínű, h a boltban ahol összeszerleték, már alapból duálba állítanák...végülis nem mondtam nekik külön. Sajnos én csak felhasználói szinten értek a gépemhez, így inkább nem piszkáok bele, de ha találok egy olyan embert, akkor majd őt megkérem, h nézze meg!
a további RAM-ok vásárlásával kapcsolatos kérdésemben is tudnál segíteni? -
milan_
csendes tag
válasz
FehérHolló #3117 üzenetére
oké! köszönöm
-
Pala
veterán
válasz
FehérHolló #3114 üzenetére
Az egyik 512-es 1oldalas, a másik 2 oldalas (a kettő együtt tökéletesen megy dualban is!), az 1 gigás 2 oldalas
Gyuri27: megpróbálom ezt -
Speed®
titán
válasz
FehérHolló #2964 üzenetére
Semmi probléma, velem is előferdül párszor. Emberek vagyunk vagymi...
-
Speed®
titán
válasz
FehérHolló #2962 üzenetére
Szerintem te olvasd el még egyszer
A TinyBGA a tokozás neve, nem a modul kialakítására vonatkozik..nem SO-DIMM notimemóriákat írt le AMD Power.
Különben elnézést kérek, hogy OFFban ilyesmire vetemedtemFene a pofámat..
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
FehérHolló #2956 üzenetére
Szia FehérHolló,
és az alábbi kettő közül melyik szerinted
CORSAIR DDR2 TwinX800MHz 2048MB - 25319 Ft
CORSAIR DDR2 XMS 800MHz 1024MB PRO – 28770 Ft
THX -
beneszilo
tag
válasz
FehérHolló #2956 üzenetére
basszus nem figyeltem
köszi -
Krissz22
senior tag
válasz
FehérHolló #2947 üzenetére
Ok, köszi!
A memtest pedig minden alkalommal kereken ezeket az értékeket dobta ki -
Krissz22
senior tag
válasz
FehérHolló #2947 üzenetére
Akkor kitesztelem 1:1-ben amíg tudom, aztán mikor már nem, akkor 10:8-ban és beírom a hirdetésbe.
[Szerkesztve] -
CSorBA
őstag
válasz
FehérHolló #2939 üzenetére
ohh köszi WR...
Én azt hittem, hogy ez valami szupergyors akármi, és ezért olyan rohadt drága
És ezért gondoltam, hogy kéne valami leírás az első hozzászólásba, de mondjuk ez a véleményem nem változott, igazánbele lehetne írni, egy full kezdőnek sokat segítene.
ui: WR, jut eszembe, talán emlékszel még a HkM-ből EgaMage-re, neki volt olyan alaplapja, amiben 3 modul ment dualban. Valami speckó alaplap volt, és mit tudom én honnan szerezte... Elég érdekes dolog -
Krissz22
senior tag
válasz
FehérHolló #2945 üzenetére
Többször számoltattam és a memtest86-al.
A lapom miatt sajnos nem tudom 1:1-ben megnézni, hogy mit visz a ram, pedig elvileg viszi az 1200Mhz-et. Ezért, ha kiírom a hirdetésben, hogy viszi, akkor nem biztos, hogy egy másik embernél is fogja, majd vinni.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
FehérHolló #2941 üzenetére
Na hát akkor ezt a problémát meg is odlottuk
-
Patrick
addikt
válasz
FehérHolló #2939 üzenetére
Nem mindeki használja a goglit, meg nem mindeki tud angolul
Ha jól tudom akkor az ECC az egy hibajavító rendszer a RAM-ban, de semmi értelme egy asztali gépbe mert drága és ha jól tudom nem is szokták tuningolni ezeket. Értelem szerűen a non-ecc nem tartalmaz ilyet.
Ha jól tudom, de majd daa-raa biztos több infoval tud szolgálni -
Draken
őstag
válasz
FehérHolló #2880 üzenetére
szal akkor mégse ezt vegyem?
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #2882 üzenetére
Nem tudtam. Megint tanultam.
De megy 1066-on és ez itt a lényeg. Nyilván nem 1.8v-al.
Vagy csak csigázol és van még valami? -
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #2880 üzenetére
melyiknek is
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #2873 üzenetére
Ezért múltkor is leharapták a fejem! Ugyhogy a k...-s ram gyártó nevét nem írom le.
Nézd mit linkeltem. -
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #2817 üzenetére
Sehogy.
A progi betöltődik a legalacsonyabb elérhető címre, aztán hajrá...
Ha a memó eleje is szar, akkor már a boot loader sem fog műxeni, ill. a program sem fog elindulni vagy futni...kénytelen feltételezni, hogy ha sikerült betöltődnie és elindulnia, akkor az eddig elhasznált memóterület jó.
Párszor már láttam ilyet...a memtest elindult, aztán azzal a mozdulattal meg is halt... -
törölt tag
válasz
FehérHolló #2808 üzenetére
Ez a valós alkalamazásokra értendő. A szinttetikus memsávszélteszteknek ki kellene tudnia mutatni. Persze az Everest betegségei továbbra sem témája a topicnak.
Ahogy a reklámozás sem. (Akinek nem inge, ne vegye magára. Viszont valaki(k)nek illene már felöltöznie.) -
Ősember
őstag
válasz
FehérHolló #2808 üzenetére
ebbe bele sem gondoltam, sorry
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #2795 üzenetére
Van, nekem is olyan van/volt. Száp aluborda van rajta, nem színezet.
mod: hehe, én is beugrottm.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
válasz
FehérHolló #2797 üzenetére
O hogy a bubánat vájja ki a szömit, de butus vagyok
-
Ribi
nagyúr
válasz
FehérHolló #2795 üzenetére
Itten a képen ugy mutassák hogy van.[link]
-
Armando_19
őstag
válasz
FehérHolló #2790 üzenetére
Csak azért érdekelt, mert lehet veszek hozzá még 2X512-t, és nem nagyon akartam vele pofára esni, hogy azok csak pl 720at mennek ilyen timingok mellett.
De lehet inkább 2X1G. Csak engedjenek válogatni a boltba.
Honnan lehet felismerni a micron chipes memókat?(hülye kérdés gondolom: Mikron van a chipre irva?)
-
Armando_19
őstag
válasz
FehérHolló #2773 üzenetére
Az esetleg segit valamit a kitalálásban, hogy 800on 1.95 fesszel mennek 4-4-4-12 1T-ben?
Ez azt jelenti elvileg hogy micron chipes? -
törölt tag
válasz
FehérHolló #2780 üzenetére
s939-ről van szó jelen esetben, de a megállapítás kb ugyanannyira igaz itt is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2780 üzenetére
GEIL Ultra DDR1 400MHz és GEIL Ultra DDR2 800MHz modulokra gondoltam, a kérdésfeltevés cseppet sem egyértelmű...
-
snecy
senior tag
válasz
FehérHolló #2777 üzenetére
Értem...és jelen esetben mennyire járnék rosszul, ha betenném az 512-es modult, de elveszteném a duan channelt?
-
mikk2000
őstag
válasz
FehérHolló #2739 üzenetére
Nem látok érdemleges felvetést a hozzászólásodban, evidens hogy a sima dosos ''memtest'' nem hoz ki mindent, de a semminél jobb, erről volt szó, ha figyeltél volna...nevezetesen hogy van aki még ezt a minimális tesztes se futtatja le.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló #2754 üzenetére
igazat adok neked
nem okoskodni akarok,hisz sokkal több tapasztalattal bírsz,csak próbáltam továbadni a hallottakat,amik -függetlenül- tényleg előfordulhatnak,hisz akiktől hallottam vagy ien lapot birtokolnak,vagy nagyon nagy tudás van mögöttük
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló #2725 üzenetére
hát ha tönkre nem is,de egy cmos clear esélyes ha esztelen vagy, főleg s3-ds3-ds4 lapoknál
[link] érdemes beleolvasni...többek között innen szedtem és több okos ember is mondta nekem
rögtön a tesztértékek után azzal kezd h ''RAM'' ...onnantól érdekes
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sz.Miki
őstag
válasz
FehérHolló #2750 üzenetére
OK meg van
Letölöttem a Memtest 1.7-et szeretném vele tesztelni a ramokat, mikor elindítom automatikusan elindula teszt, azt látom, hogy van egy config rész de nem igazán értek hozzá, miket érdemes bekacsolni? Egyébként végigment az alapértelmezett teszt 0 error volt. -
Sz.Miki
őstag
válasz
FehérHolló #2745 üzenetére
Megtörtént
Stalkerrel sokat játszom! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #2648 üzenetére
ohh, átugrottam a vista szót, és aszittem a procra írja a 64 bitet...
kezdek szétesni...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #2640 üzenetére
Mivel nemtudtam barátunk milyen oprendszert használ, ezért írtam le.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #2633 üzenetére
Egy vkinél tudnám kipróbálni, de neki is ilyen lapja van. A környezetemben mindenki laptop-ot vesz mostanában
-
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #2631 üzenetére
266*9 --> 2,4 szal gyári beállítás
szerk: a lap topic elég halott
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
FehérHolló #2593 üzenetére
Lehet ,hogy inkább 667Mhz-s RAM-t veszek márkásból mint 800Mhz ami Samsung.
-
t.thomas
csendes tag
válasz
FehérHolló #2268 üzenetére
Hello!
Gyanús nekem ez, hogy egyik bazárban sem árulnak Apacer-t...
Itt sem sok helyen találkozni vele, aki ismeri mondja már meg gáz-e? Nekem nem volt eddig bajom vele, fél éve használom, csak most ugye vennék mellé egy párt... ha más márka de 533 Mhz-es az nagyon gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! 3 hónapos Kingston FURY 2x 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast RGB EXPO RAM (128GB)Gari: 8 év
- 16GB G.skill Ripjaws V DDR4 4000MHz CL15 2x8GB
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest