- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
- 
			  PROHARDVER! A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Laraxior titán válasz  attiati

üzenetére attiati

üzenetéreErre már én is kerestem a választ  Bemész a boltba kérsz egyet megnézed  a ramot,köszönöm nem jó chip van rajta,és kimész Bemész a boltba kérsz egyet megnézed  a ramot,köszönöm nem jó chip van rajta,és kimész De neten biztosan van valami info erről is. Anno az én kingstonom D43...asse tudtam mi az amikor vettem,aztán amikor süvített 480on De neten biztosan van valami info erről is. Anno az én kingstonom D43...asse tudtam mi az amikor vettem,aztán amikor süvített 480on   De az még a DDR korszakban volt.... De az még a DDR korszakban volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 , DDR4 ramok
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bemész a boltba kérsz egyet megnézed  a ramot,köszönöm nem jó chip van rajta,és kimész
 Bemész a boltba kérsz egyet megnézed  a ramot,köszönöm nem jó chip van rajta,és kimész  De neten biztosan van valami info erről is. Anno az én kingstonom D43...asse tudtam mi az amikor vettem,aztán amikor süvített 480on
 De neten biztosan van valami info erről is. Anno az én kingstonom D43...asse tudtam mi az amikor vettem,aztán amikor süvített 480on   
   fudi2002
 fudi2002