- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xTc
aktív tag
Köszi a helpet, tiszta sor, hogy pénztártól való távozás... Ha partyban vannak akkor nem érdekel különösebben, cl5 és cl6. Kedden tudom leghamarabb visszavinni, amit meg is fogok tenni, hiszen nem ezért fizettem. November óta építgetem lassacskán a gépemet, figyelve a minőségre, persze ár/érték-re odafigyelve, nem szeretném ha nem az elképzeléseimnek megfelelően nézne ki a vas, amivel ráadásul dolgozom is :-) Rövidtávon képes vagyok 'harcilázat' szerezni, úgyhogy jobban járnak ha cserélik. :-) A gari papírt egyeztettem, sorszám minden okés. Tehát egyértelmű, hogy ők hibáztak, nem hinném, h átvágtak, hiszen rongyos 800forint a 800as meg az 1066os közötti különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest