Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Asszem' erre már én is ráfutottam párszor ez nem AZ a Manual Camera Hanem a másik.
-
crok
nagyúr
Amit linkeltem az valamifele "etalon" volt telefonfotos korokben. Csak en is mindig kevertem ezt a ket appot a nevuk miatt.
A custom GCam meg kicsit azert a stabilitasa miatt szerintem hype. Legalabbis amiket olvasok meg kiprobalok azok kozt meg nem nagyon volt olyan, aminek minden resze hibamentesen ment, ami meg ment az pl. harmad-otodik kattintas utan elfelejtett kepet menteni (vagy FC) - pedig jellemzoen Arnova/BSG. De lehetek a statisztika mostoha fattya is.. -
crok
nagyúr
Ja, jöhetnek Android appok is? Az összefoglaló szerint "Windowsra telepíthető" programokról szól a topik de ha látok értelmes Android appot olcsóbban / ingyen akkor írok én is ilyesmit szivesen.
-
crok
nagyúr
Játékot szabad?
Most a régi Another World Android-ra ugyan nincs ingyen de 349.- szerintem nem ár érte. (Nosztalgiavideo? Valaki?)
@Google Play: Another World -
crok
nagyúr
Android-ra equalizer app:
Equalizer FX Pro699.-0Ft
50.000+ letöltés, 3600+ értékelésből 4.6 csillag, csak tán' nem rossz ingyen. -
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
Android - Manual Camera : DSLR Camera Professional -
1399.-0Ft -
crok
nagyúr
válasz twollah1976 #16069 üzenetére
Oh. 4.3* az ertekelese 6000+ ertekelesbol, 100000+ letoltessel - nem gondoltam hogy rossz, nekem spec tetszett.
-
crok
nagyúr
válasz Visormail #16166 üzenetére
Vagy mondjuk Guerilla mail (:
-
crok
nagyúr
válasz Szellem. #16181 üzenetére
Google találat volt millió éve - bookmarkoltam nagyon régen:
https://www.pirateclub.hu/topic/5945846-biztons%C3%A1gi-programok-havi-k%C3%B3djai/?page=17
Majd törli aki szerint nem szabad mert szürkezóna.. de tényleg Google keresés..
-
crok
nagyúr
Android-ra a Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás appot):
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw ProEgyébként ezek a Play-ben fizetős appok F-Droid-on is megtalálhatóak és természetesen ott alapból ingyenesek.
-
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
válasz GEPESZ66 #16326 üzenetére
Minek uj?
GMail alias?
A nevbe barhova tehetsz pontot vagy a nev utan egy + es oda is mehet barmi - ugyanabba a fiokba esik be minden mail.
Pelda:
peldabela@gmail.com
pelda.bela@gmail.com
pel.da.b.ela@gmail.com
peldabela+fsecure001@gmail.com
pelda.bela+fsecure001@gmail.com
es igy tovabb, mind a peldabela@gmail.com-ra esik be.Vagy disposable email, guerillamail..
-
crok
nagyúr
válasz unclefucka #16415 üzenetére
A (wo?)man of culture.. levehető ajtós? Megérkezett már?
-
crok
nagyúr
válasz Cs1csó #16434 üzenetére
Csak annyit akartam mondani hogy az AdwCleaner-nél több otthonra totálisan felesleges, mindent is pucol, nem kell telepíteni, frissíteni pillanatok kérdése, előveszed mikor jónak érzed - 100% profit, ahogy te is én is csak ajánlani tudom - csak ez nem ilyen jellegű topik
-
crok
nagyúr
Az Android-os Franco Kernel Manager 50%-al le van értékelve ha valakit érdekel vagy használná (a fejlesztőnek most született meg a gyermeke).
-
crok
nagyúr
Újra!
AdGuard: Lifetime Subscription (66% off)
Personal: 3 eszközön használható ($20)
Family: 9 eszközön használható ($30) -
crok
nagyúr
válasz LamerGyuri #16544 üzenetére
Na, én akkor már tényleg nem értem a dolgokat..
A topik kategóriája és címe:
OS, alkalmazások -> Program promók
Ha lenyitom az összefoglalót akkor igen, ott van hogy Windows..
De pl. 2019 nyarán megkérdeztem, hogy lehet-e Android-ot és volt aki örült neki
aztán volt még jópár Android-os promó megosztásom nekem is
meg másnak is "vastagon" (~8.5 éve volt az első Android említés), nem volt gond..
Legalábbis ezen fent említett kérdésem óta én nem láttam hogy gond lett volna.
A topikban 200+ hsz-ben szerepel az "Android" szó a 16500+-ból, ami cca. 1.2%.Akkor mi legyen? Nekem nem érvágás ha nem osztom meg itt de cím alapján
(nem összefoglaló alapján) én is itt keresnék ha promós / akciós appot keresnék.[UI: LamerGyuri: nem neked szól csak véletlen a reszponzív felületen kétszer kattinthattam válasz és|vagy új hozzászólás gombra és valamiért a tied alá fűzte be.. bocs.][ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
#Android
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás appot):Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw ProEgyébként ezek - a Google Play-ben fizetős - appok F-Droid-on is megtalálhatóak és természetesen ott alapból ingyenesek. Mivel nyíltak így vannak Android ROM-ok amik alapból ezeket használják (Carbon ROM pl.).
-
crok
nagyúr
AVIRA ANTIVIRUS PRO:
Get premium security for 1 year
1 PC / 1 év
255,00 Ft8 491,00 Ft (-97%)
Ha valakinek épp kellene egy AV. -
crok
nagyúr
válasz Energie X #18218 üzenetére
Nem igazán jó a topikválasztás szerintem.. meg olyan nincs, hogy aktívan védi.. nem old fel olyan domain-eket amik "köztudottan" veszélyesek, bányászok, stb. Pl. az AdGuard nem rossz.
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18398 üzenetére
A BitWarden? Este gepkozelben megnezem ha kell (Manjaro / Arch AUR).
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18410 üzenetére
Selfhosting-ra kérdezted a nagyságot amúgy vagy csak simán maga az alkalmazás amúgy?
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18414 üzenetére
Nevetséges vagy nem.. ingyen van - vagyis neked csak lenne. Amúgy ha mindent feltesz akkor az összes docker image cca. 5.93GB amiből 400MB reclaimable.. de ebben aztán nginx-től mysql-en át minden is van..
-
crok
nagyúr
válasz sh4d0w #18877 üzenetére
Hát nem tudom.. az egyik referált tweet-ben pl. azt írja: "That's fair. Defender is the only one I know of that hasn't broken Chrome's security mechanisms." szóval a Chrome saját biztonsági mechanizmusával viselkedik jól.. miért akarná mindenki a Google Chrome-ot használni? Nyilván Edge-el pl. jól fog működni (mert na..) de FireFox-al pl. jól együttműködik? Brave-el, Vivaldi-val, Opera-val, etc.? Nekem pl. olyan érzésem van tömegesen a Windows saját Defender-ét használni mintha a világ lakásainak 70+%-a nyitható lenne ugyanazzal a kulccsal - értem ezalatt, hogy ha a Defenderben vagy komponenseiben van / lesz gubanc / CVE az mindenkit érintent / érinteni fog aki használja márpedig ez elég nagy csábítás hogy eleve fejlesszenek "ellene".. my two cents.
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18931 üzenetére
Még egy random anonaddy.me alias-ra is szó szerint 4 sec volt, átirányítással együtt..
-
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
válasz bobalazs #19286 üzenetére
Azért van egy marék alternatíva.. ezer éve.. ami ráadásul szerintem tisztább is mint a Vanced valaha volt.
-
crok
nagyúr
válasz Trailblazer #19289 üzenetére
Kizárólag azt sajnálom hogy nem elég ismertek ezek az app-ek. Ezekről én tudok, írtam is róla egy bejegyzést itt PH!-n így azért a keresőkbe is bekerült egész jól - de ha nem keresnek rá.. én meg nem fogok foglalkozni a Facebook-al pl. hogy terjesszem, akinek annyi az Internet az meg is érdemli
-
crok
nagyúr
válasz madrac #19293 üzenetére
Még le se álltak a Vanced-el már ott volt pl. a VueTube (Jan. 24-n került ki GitHub-ra) amiben legjobb tudomásom -és a GitHub feature list szerint is- van login ám még annyira alfa hogy nincs is release oldalon letölthető száraz APK csak a CI build-ek közt.. vagy a LibreTube ami szintén egy új alternatív Youtube kliens - feature list - ami még jóval ezelőtt kijött hogy a hírt élesítették.. nyitott szemmel kell járni. De pl. én kifejezetten szeretem hogy a NewPipe-al be sem lehet jelentkezni.. A NewPipeX-ből meg már a sponsored block-ok is ki vannak szedve.. de nem vagyunk egyformák.. plusz a módosított Youtube-nak (aka. Vanced) a forrása soha nem került publikálásra. Nálam Google login mellett ez a no-go kategória (elég ha a Google tud rólam mindent is).. de mondom, nem vagyunk egyformák, ha nem akarsz a Premium-ért fizetni (és jogi gondok vannak az általad használt klienssel..) akkor így járás van aztán tovább kell lépni. Ha kényelmesen akarok Youtube videót nézni hát megoldom, ezerféleképp. My two cents - off vége.
-
crok
nagyúr
válasz FireFox1996 #19673 üzenetére
Azért szerintem itt is kérdezz rá erre a licensz dologra, elképzelni nem tudom hogy a megvásárolt licenszemmel ne lehetne egy újratelepített gépen, telefonon, akármin az újratelepített Kaspersky-t újra aktiválni.. szerintem ilyen a világon nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest