Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
A HB ingyenes játékait a hírlevelükre feliratkozva tudod letölteni, ekkor - elég rendszeresen, időnként akár naponta is - küldenek tájékoztatókat. A SWOS valóban partner, az egyik, aki terjeszti a promót, de a kulcsot nem ők adják, hanem a HB. Mintha Te kitennéd a személyes honlapodra, vagy a hírleveledbe beágyaznád ugyanezt a promót. Én a HB hírleveléből kaptam róla hírt, de a FB oldalukon is kint van, a linkek egyike sem hivatkozik a SWOS-re.
Hírlevélből:
utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2019_01_10_astoryaboutmyuncle_storefront&utm_content=BannerFacebookról:
utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_campaign=Freebie_WinterSale_Announce -
vorosmarti
senior tag
Ez azért van, mert a sos-ről nyitottad meg a linket. Ez egy referencia (reflink), hogy a humble tudja, h honnan jön a látogató. A sos alapjában véve csak összegereblyézi az aktuálisan elérhető ingyenes vagy shareware stuff-okat, és aztán megpróbálja ráerőltetni a saját letöltő-kliensét a felhasználóra. Lehet őket szeretni, de én mindenkit óvnék tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest