Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csanee

tag

válasz camino #70 üzenetére

Hali!
    Én úgy oldottam meg, hogy az alu lapok vannak felcsavarozva a plexire. Az alu lapok belső részére tettem ilyen kis füleket, olyasmit, mint az eredeti felfogatás. A csavarok pont elég hosszúak ahhoz, hogy még megfogják a füleket. Alul és elöl vannak fülek, hátra pedig eléggé kezdetleges módon ( gyertya fölött ) hajlítottam kis 40*80mm-es plexi csíkokat. Nem tudom, hogy ez mennyire látszik, sajna nincs digigépem, a képeket egy haver csinálta még régebben. Így a 2 hátsó rögzítőcsavarnál van ez a 2 derékszögben hajlított plexi csík.
    Ha le akarom venni, akkor csak a hátsó 2 csavart kell kicsavarni, meg elcsúsztatni a lapot, mint egy sima oldallapnál.
    A plexit és az alut összefogó csavarok meg sima M4-es 5mm hosszú csavarok anyával.
    Én Pr@ktikerben vettem plexit, 50*50cm-est, abból csak egy keveset kellett levágni. Én fűrészeltem, de biztos lehet kulturáltabban is méretre szabni:D
    Ha még van kérdésed akkor szívesen válaszolok, meg megpróbálok még fényképet csináltatni valakivel a fülekről.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák