Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fujifilm X
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyafile
tag
Mondom én hogy egyre rosszabb ez a tetu telenor.... De nagyon! Ma este sem volt kikapcsolva a telóm itthon. Egyszer csak jön egy SMS, hogy az "SMS feladójától 3 nem fogadott hívása volt". Kb 30 perccel korábban. Aztán felhívtam ismerősömet akitől a nem fogadott hívásaim voltak. Azt mondta 5-ször próbált hívni,de 2-szer még a hangposta sem kapcsolt be úgy lett vége a hívásának, tök "süketen". Alig hitte el,hoyg tényleg nem volt kikapcsolva ez a k@rva teló. Ráadásul még azt sem vettem észre, hogy a térerő úgy elment volna, .hogy piros x-t tegyen ki a térerőhöz. Abban a tudatban voltam, hogy fenn vagyok a hálózaton...... Ha átállítom csak GSM-re a telót akkor talán jobb. Dehát az nem állapot, hogy ha este hazaérek állítsam át, reggel vissza. Nem falun, városban! Ezt nem bántásnak írom senkinek, nehogy félreértse. Nagyon aljas szemét a telenor most.... Ha nem lenne aláírva még másfél évem, tutkó itthagynám őket 15 vagy nem tudom hány év után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- EAFC 25
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest