- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #81517 üzenetére
Akkor megvárom a hűség lejártát. Tettek egy ajánlatot hónapokkal ezelőtt, amit nem fogadtam el. Telenor Blue+ XS csomag felhívtak, hogy megszűnik ez a csomag- ami egyébként nálam alig van használva. Mobilinternetből a Telekom Magenta 1-ét használom. Családon belüli hívásokra szintén. Elkezdtem mindenhol a 20-as számot kivezetni, de lehet praktikumban meghagyom. 3000 Ft egy évre, és akkor nem ér meglepetés, hogy valami utsó helyen még az a szám van megadva
Lényeg a lényeg, hogy felesleges nekem még ennek a Telenor Blue+ XS csomag-nak is a havi sarca, amit meg ajánlottak, az 1000 Ft-tal drágább és 1 helyett 3 GB adatforgalmat tartalmaz. Nem tudom, hogy hol élnek ezek, amikor a Vodafone, és a Telekom komplett, mindenre kiterjedő platformot ad (a berettyóújfalui lakásomban van a Magenta 1 vezetékes része, a mobil meg a hajdúszoboszlóiban), a Vodafone meg a Hajdúszoboszlóiban, és mind a kettőnek van vezetékes Internet + TV + Telefon. Ezzel szemben úgy nyomul a Telenor, hogy semmi ilyenje nincs, de legalább drágán ad keveset
Szóval így könnyű volt meghozni a döntést, hogy én lelépek tőlük. Még jó készülékajánlatuk sincs (számomra legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest