Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #64647 üzenetére
Világos, köszi a gyors segítséget!
-
-
törölt tag
válasz
szaboi6512 #64644 üzenetére
Nem lettem okosabb. Oké hogy elő tudom fizetni bankkártyával a drágább áron, de ha van egy feltöltős kártyám akkor megkapom a kedvezményes árat? Mibe kerül fenntartani erre egy amúgy nem használt kártyát? Voda pár hónap feltöltés nélküliség után kilövi őket.
Viktor0610: Prepaid kártyáról tudom fizetni a MyTV-t az egyenleg terhére? Ha igen az jó lenne nekem
-
-
törölt tag
Sziasztok! Telenor MyTV-t hogyan tudok legolcsóbban előfizetni ha amúgy nincsen Telenoros előfizetésem? Ha veszek egy feltöltőkártyát úgy működhet a dolog? Mennyi időközönként kell feltölteni hogy ne töröljék a kártyát?
-
viktorhu
veterán
válasz
radio100jozs #64637 üzenetére
Ha beállítod a net apn-t, a nem kifejezetten adat előfizetés nem fog működni, és azért nem megy 4G-re sem, mert net nélkül minek. Online apn-nel próbáld meg.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #64637 üzenetére
Este kipróbálom, van Telenor előfizetéses kártyám, azt este beleteszem, és megnézem, hogy mit produkál így a 4G-vel. Telenorban meg van 2 kártyásom is, így megnézem a másikkal is. De van egy francia sim is, az 4G-re roamingban is megyen a Vodán, na azt is megnézem.
-
radio100jozs
őstag
válasz
4Grider #64628 üzenetére
Nem tudom mi értelme, de csak ez lehet a probléma oka, hogy nem látja a B20-ast, ha nem Telenor előfizetéses sim van benne.
Mert mi a magyarázata annak, hogy Telenor kártyást beleteszek, és nem jelentkezik fel a hálózatra. Csak akkor jelentkezik fel, ha 2G-re, vagy 3G-re állítom fixen. Az már hogy utána nem volt net, az másik történet.
Véleményem szerint azért nem jelentkezik fel, mert a 4G a Telenornak 800 MHz-en jön, amire nem engedi fel a készülék.Telekom sim esetében ugyan ez, ott a 4G csak nulla, vagy 1 pálcika, hiába állítom fix 4G-re, akkor sem lesz több, aminek szintén az oka, hogy a távoli városban van 1800 MHz-es 4G a Telekomnak, amit vesz a készülék így.
E közben meg mind a Telenor, mind a Telekom ugyan azzal a kártyával mobiltelefonba téve maximum 4G-n van a helyi 800 MHz-es cella miatt.
Akár, hogyan keresem a magyarázatot, nem tudom ezt a dolgot másként értelmezni.
-
Viper26
nagyúr
Sikeresen rossz díjcsomagot számláztak ki az egyik előfizetésen, ilyenkor mit lehet tenni?
Jah és "véletlenül" 2x drágábbat, mint ami van...mégis mi a f@sz folyik már ezeknél?
-
dkovizoli
addikt
Szóval, ha play áruházból fizetnék ki alkalmazást telenor számlával, akkor az árra kattintás után usa dollárban adja az árat és azt, hogy a pénznem nem támogatott. Eddig így simán fizettem régóta. Sőt, bankkártyaszámot sem engedélyez.
-
4Grider
nagyúr
válasz
radio100jozs #64627 üzenetére
Mi értelme lenne frekvenciára korlátozni egy routert? Ki szoktak belőle venni egy-két menüpontot (arról sem tájékoztatnak), de miért variálnának a frekvenciákkal? Főleg úgy, hogy közben jöhet be mondjuk saját új blokk is. Nem lehet, hogy a CA kavar be és azt látod 1800 MHz-nek?
-
radio100jozs
őstag
válasz
Degeczi #64625 üzenetére
Köszi, akkor ezt kevertem, de ettől még nem oldódik meg a fő gond, hogy a B20 csak Telenor előfizetéses kártyával megyen. Írtam a Telenornak erről, kíváncsi vagyok mi a válaszuk rá, és persze jeleztem, hogy kérem a gyári szoftvert a készülékre, mert ilyen jellegű módosításról nem tájékoztattak a készülék megvételekor.
-
Hosssszu
őstag
válasz
radio100jozs #64624 üzenetére
Hát ez nagyon durva módosítás!
Alapvetően elégedett vagyok a Telenorral, de ha nekem lenne ilyen gondom, akkor tuti hogy felforrna az agyvizem!Remélem hogy siker lesz a dologból!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
radio100jozs #64624 üzenetére
" Telenor feltöltős kártyával régen sem, most sem működik. Hálózat esetében csak akkor jelentkezik fel, ha fixen 2G, vagy 3G-re állítom, de mobilnet akkor sem megy rajta a net apn megadásával"
A "net" csak adatkártyához való beállítás.
Ha hanghívásra is alkalmas a kártya (és a "feltöltős" gondolom az), akkor "online" az apn. -
radio100jozs
őstag
Érdekes tapasztalat lett a Telenor Hipernet szoftveres Huawei e5186 asztali router kapcsán.
Mint tudott a Telenor teljesen belenyúlt a szoftverbe, és nem elég, hogy lebutította, de olyan korlátozásokat emelt bele, ami megakadályozza a más hálózati teljes körű használatot annak ellenére, hogy ki lett függetlenítve a készülék.1, Csak a Telenor előfizetői sim kártyával működik teljes körűen a készülék
2, Telenor feltöltős kártyával régen sem, most sem működik. Hálózat esetében csak akkor jelentkezik fel, ha fixen 2G, vagy 3G-re állítom, de mobilnet akkor sem megy rajta a net apn megadásával. A 4G hálózatra nem jelentkezik fel. Ha automatikusan hagyom a hálózati módot, akkor felmegy 2G, ledobja, felmegy 3G ledobja, és ezt csinálja a végtelenségig, csak akkor tud bejelentkezni a hálózatba, ha fixen beállítom a hálózatot, de a 4G akkor sem megy.
3, Telekom kártyánál nem használható a B20-as sáv, ami össze függ a fenti 2-es ponttal, mivel a faluban lévő tornyon a 4G a Telekomnak van B20-on közösködve a Telenorral, de legközelebbi városban van csak Telekom 1800 MHz-es 4G-je, arra engedi fel a Telekom, elég hitvány jelerősséggel, de fogható Telenor 1800 MHz-es 4G meg nincs.Ez ügyben most panasz teszek a Telenor felé, aztán meglátjuk mi lesz a folytatás, mert ez egyértelműen a fogyasztók megtévesztése, mert az előfizetői szerződésben nem volt ilyen feltétel, hogy a készülék nem csak más hálózaton, hanem akár saját hálózaton is korlátozottan használható.
-
Zοltta
senior tag
Hali , lenne egy gondom éppen rendelném a Hipernet Home L csomagot és miután átirányít, az Otp fizetős oldalára miután a 3d secure kódot beírom ez az oldal fogad... [kép] ..
Irtam facebookon is nekik , ők nem tudnak erről semmit, mivel otp oldalán lehet valami.... Volt nektek már ilyen??köszi a választ!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Olyan segitségre lenne szükségem hogy van egy telenoros kártyám feltöltös,ha ezt szeretném elöfizetésesre váltani akkor honnét tudom mikor lesz számlazárásom,ha mondjuk 1én kötöm elöfizura akkor elsején is van számlazárásom?illetve szerzödés kötéskor egyböl be is kell fizetni az első havidijat?Teló nem kell igy csak 1évre kötném.
-
Somatom
veterán
Tudja vki, hogy EQ korlátlan adatkártyán mennyi az aktuális roaming? Úgy rémlett, hogy 13,5GB. Az biztos, hogy 12,1 -et elhasználtam, szóval elvileg a határ körül járok. A MyTelenor szerint viszont 5,8GB -om van még. Ez, némi hibával számolva, havi 18GB -ot jelentene. Az OK, hogy holnap fordulónap, de jó lenne tudnom, hogy ma még tévézhetek-e.
-
tomp
félisten
válasz
yellowmonste #64594 üzenetére
VoLTE óta a telefon egyszer sem váltott vissza 3G-re. A CellMapper szerint LTE/3G módban nem is látja a telefon a 3G sávot pedig VoLTE előtt mutatta.
___
Ma délután 3x is megszakadt a VoLTE hívás és vele együtt a rendszer le dobott a hálózatról. 2x "Nincs hálózat" üzenet fogadott 1x pedig "Érvénytelen kártya". Ennél a hálózat visszajövetelkor egy pillanatra "Telekom HU" hálózatot írt ki a telefon. Bp. Újpalota.
Ilyen hibám még nem volt soha. Hálózati hiba vagy kezdődő SIM kártya megdöglés lehet? -
válasz
Viktor0610 #64609 üzenetére
Engem mondjuk csak a csoki érdekelne adat nélkül (grátisz).
Olyan csomag nincs?
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #64609 üzenetére
Megmaradt egy csomó csoki?
-
-
Viper26
nagyúr
S10 előrendelés el lett tolva napokkal...
-
seger
addikt
Nekem magvan a hello data, nem is mondom le, pedig nem nagyon van mostanába használva. Előfizum hívásra másik szolgáltatónál van, 7800-ért korlátlan minden, net pedig 6GB. Szerintem ez jó ár.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest