- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
desmofan
újonc
Nekem is gyanús a dolog mert az eladó nem igazán akarta visszavenni ha kiderül róla hogy nem eredeti nekem is volt julietem de elvesztettem most nagyon szeretnék egy másikat ha esetleg van valakinek eladó szivesen megalkudnék rá. A választ nagyon köszönöm erről a darabról inkább lemondok.
-
desmofan
újonc
Sziasztok!
Némi segítséget szeretnék kérni a hozzá értőktől szerintetek ez a juliet eredeti?
[link] a választ előre is köszi. -
desmofan
újonc
Sziasztok !
Új fiú vagyok itt és a következőben szeretném a segítségeteket kérni oakley fanoktól :-)), juliet-be szeretnék venni ice vagy black lencsét természetesen megfizethető áron lehetőleg eredeti oakleyt,de szóba jöhet utángyártott is abban az esetben ha rendesen passzol a keretbe , lehet használt is de ne legyen karcos :-) ajánlatokat priviben várok az adatlapomon van tel.szám vagy mailcím
amelyik szimpi.Esetleg ha valakit érdekel van egy pár eredeti de karcos juliet lencsém az egyik black iridium polár a másik ruby iridium ,jelenleg a black-et használom mert azon kevésbé venni észre a karcokat :-(( de már nagy szügségem lenne egy új lencsére remélem tud valaki segíteni minden segítséget nagyra értékelnék,előre is köszi!!! üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest