Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tav-Csoves

őstag

válasz nasinas #29510 üzenetére

Várom, hogy megérkezzen az edigitalnál a gép, és remélem amikor megérkezik, pont lesz már annyi pénzem...
    Megnéztem a fényértékét mind a kettőnek. Lényegében ha nagyon lebutítjuk a Tamrom obival 95mm-er + tartományt nyerek, viszont apumnak van egy 70-300mm obija, szóval ez nálam nem játszik :B
    Nos nekem eddig egy régi Sony kompaktom volt, annak is 6 éve, ÉS az utóbbi 5 évben csak mobillal fotóztam. Ezek voltak:
    Erős OFF hatás
    - HTC Desire HD - szép éles képei voltak, tetszett, hogy külön optika volt benne, mondjuk emiatt kimerevedett a fényképező rész a hátlapból, így tokot mindig tettem rá.
    - LG Optimus 4X HD P880 - szép, jó, de felejthető képek, és kézmelegítő (tegra 4)
    és a mostani:
    - Samsung Galaxy Note 3 N9005 - Hasonlóan kiálló optika, mint a HTC esetében, szép éles, és részletgazdag kép. Hiányzik a digitális zoom, és mint tudjuk az inkább fényképezőgépekben van. (Jó, jó, Samsung Galaxy K Zoom...) Mondom fényképező gép :P :D
    Erős OFF hatás vége. A mobilokkal kapcsolatban privátban szívesen konzultálok bárkivel, itt nem. :)

Új hozzászólás Aktív témák