Hirdetés
Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz Konflikt #38005 üzenetére
Hát most hirtelen nem ugrik be a nikon motorjának a hangja, de ha gondolod holnap telefonnal felveszem Tami a hangját.
Kint én nem is figyeltem a hangját, mert a képre koncentráltam.
Negatív tapasztalatom eddig nincs vele, nekem nagyon bejött.(haver akinek nikonba van 70-300 azt mondta nagyon megéri.)
Mondjuk nekem is alternatíva volt 100k alatti árával, a nikon 164k árával szemben tesztekben pedig nincs ekkora különbség.Szólj és akkor délutánra megcsinálom a videót, ha ez segít.
Jelenleg egy 18-105 nikon, 70-300 tami ezekkel rendelkezem, és karira szeretnék egy tamron 90/f2,8 mikró obit.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Konflikt #38005 üzenetére
egy nikkor 70-300 VR vs tami 70-300 VC teszt joljonne
Ha ügyesen sikerül keresned a topikban, találhatsz erről ezt-azt Több ízben ki lett vesézve a téma, mindkét obinak komoly rajongótábora van itt. A tamronnal kapcsolatban voltak problémái egy-két fórumtársnak, alaposan ki kell próbálni vásárlás előtt. Akinek nincs vala gondja, az viszont nagyon szereti.
Nekem D40 + nikkor 70-300VR-rel illetve D5000 + nikkor 70-300VR-rel is van egy-egy galériám eredeti 6 ill. 12 megapixeles felbontású képekkel, ha érdekel, dobj egy privit.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
Aktív témák
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) szűrő' eladó
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Nisi V5 Pro 100mm Filter Kit Holder with CPL & Adapter készlet eladó (új)
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND 0.9 Grad Reverse kíváló
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest