Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ja, az hogy az árához képest milyen, az hagyjuk, ha valaki azt hiszi, hogy ez a vaku (SB-800) tényleg megér 120-130e ft-ot, az valószínű nem komplett (kivéve aki kivéve).
A metzről tényleg a termékfotó alapján mondtam véleményt, valahogy olyan érzésem volt a képek alapján, mintha egy kicsit elnagyolt lenne a műanyag. De hát ilyenkor szokás tévedni. Nem tudom. Meg kéne nézned élesben. Sőt mi több, ki kellene próbálni. Mi lenne ha csinálnál egy üzletben két képet, az egyiket a géped beépített vakujával (az is i-TTL, ugye egyébként!), egyet meg a Metz-zel. Én kíváncsi lennék.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged