Hirdetés

Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz cool13 #48912 üzenetére

Én találkoztam vele, és nem vagyok benne biztos :DDD.

Coxerrel egyetértek, amikor megvettem a d7k-t nekem is az b.szta el az örömöt, hogy durván félrefókuszált... Amikor megcsinálták, akkor már annyira pixelbuzi lettem, hogy ha egy barna tehénről egy sötét alagútban 1/2000 záridő 5.6 rekesz mellett nem sikerült tűéles kép, kurvanikont kiáltottam, és teljesen technobuzultam, és itt hisztiztem... Amióta eladtam a 35-öst, és megvan a tami 17-50, lesz.rom, használom örömmel, kitanultam a nyűgjeit, és bőven együtt tudok élni vele, és az 50/1.8-cal. Ha teszteket olvasnék, akkor tudnám, hogy van egy vacak üvegem, ami nem éles, és vinyettál is. Emellett megpróbálhatnám a rohanó gyerekemet csak a legszélső af ponttal fotózni, és akkor tudnám, hogy sokszor nem pontos...

De mér nem érdekel, ez bőven jó, ha sok a nap, akkor használom az x10-et (jobban szeretem, mint a tükröst), és előbb utóbb veszek egy fuji vagy oly milcet, és újra élvezni fogom, hogy az enyém a legkisebb :DDD . Azért nem fogok egy (két) milliós cuccot venni, hogy az is szar legyen...

A photozone-t és a dxo-t meg nem tudom mértékadónak venni, nekem valahol Handrás apple vs android összehasonlításaival esnek egy kalap alá.

Aktív témák