Hirdetés
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Jöhet az új PlayStation kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Aktív témák
-
törölt tag
válasz jasonka #44859 üzenetére
Szia. Szerintem azert nehez elso korben jo valaszt adni a kerdesre, mert nem derult ki a hozzaszolasodbol, hogy mennyire fontos neked a videozas. Amennyiben az, akkor magad is tudod, hogy a D5100 jobb valasztas lenne, viszont jelentosen megnoveli a koltsegeket is. Eloszor is le kell cserelned az 50-est egy AF-S valtozatra, ha tovabbra is szeretned, hogy legyen 50-esed. A regi Pentium4-es vasadat el kell ajandekoznod (azert irtam, hogy ajandekozni, mert eladni szerintem mar nem nagyon lehet ), es venni egy sokkal ujabb gepet. Core2 Duo-t mar csak hasznaltan fogsz kapni, ellenben egy olcso 10-15000Ft koruli AMD processzor kore epulo rendszer is megteheti. En szivem szerint valami FM2-es foglalatos megoldasra hajlanek 8 giga rammal, az idotallosag miatt, amennyiben tenyleg penz szukeben lennek, ellenkezo esetben csakis Intel. Videokartya teljesitmenye lenyegtelen a megjelenites szempontjabol, csak 3D jatekoknal fontos.
Aktív témák
- Elicar V-HQ Macro MC 90mm/2.5 pengeéles 1:1 makro objektív Minolta MD csatlakozással Ritka darab!
- Sony A37 fényképezőgép + Tamron 70-300/4-5.6 AF Macro LD Di objektív
- Nikon SB5000 Csúcsvaku SB-5000 SB 5000 Vaku Most INGYEN POSTÁVAL 150.000Ft.-ért
- Canon RF 50mm 1.2 L (garancia)
- Canon EF 16-35 f4 L IS USM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest