Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jasonka #44859 üzenetére
Szia. Szerintem azert nehez elso korben jo valaszt adni a kerdesre, mert nem derult ki a hozzaszolasodbol, hogy mennyire fontos neked a videozas. Amennyiben az, akkor magad is tudod, hogy a D5100 jobb valasztas lenne, viszont jelentosen megnoveli a koltsegeket is. Eloszor is le kell cserelned az 50-est egy AF-S valtozatra, ha tovabbra is szeretned, hogy legyen 50-esed. A regi Pentium4-es vasadat el kell ajandekoznod (azert irtam, hogy ajandekozni, mert eladni szerintem mar nem nagyon lehet
), es venni egy sokkal ujabb gepet. Core2 Duo-t mar csak hasznaltan fogsz kapni, ellenben egy olcso 10-15000Ft koruli AMD processzor kore epulo rendszer is megteheti. En szivem szerint valami FM2-es foglalatos megoldasra hajlanek 8 giga rammal, az idotallosag miatt, amennyiben tenyleg penz szukeben lennek, ellenkezo esetben csakis Intel. Videokartya teljesitmenye lenyegtelen a megjelenites szempontjabol, csak 3D jatekoknal fontos.
Aktív témák
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest