Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MC Pite #38430 üzenetére
Hááát, végülis.. de szerintem ugyanarra gondoltunk majdnem.
1-es pont: én is így gondolom, 90%-ban a fix 2.8 lenne (lesz) fent
2-es pont: ha elfogy a 28, arra szerintem látványosabb egy még lentebbre menő Sigma, amit visszatekerhet 24-ig ha mégis túl sok a térgörbületből és itt a 2.8 úgysem szokott fontos lenni.. a 75-105 közötti dolgokra nincs orvosságom az én megoldásommal, de a 105 nem is túl sok és nem is túl fényerős itt már (mondhatni egyáltalán nem), szóval gyutávot nyer az ember valamennyit, fényt nem. (Nagylátónál sem, de ott amúgyis rekeszelünk).A legjobb lett volna a Tamront hagyni és 18-105 elsőre, majd ha kialakult már az ember világképe fejben arról, hogy neki milyen gyutáv jön be a legjobban, arra lehet később specializálódni minőségibb obikkal (mert azért a 18-105-től csodát nem kell várni, de tény, hogy nem is a legszarabb - olyan "nem rossz", de DSLR-t nem azért veszünk, hogy "nem rossz" képeket csináljunk, hanem hogy nagyon jókat).
Végülis a helyzet adott, de a Tamron túl sokat fed le nekem a 18-105 tartományból ahhoz, hogy külön elszórjam a pénzt egy 18-105-re. Inkább így tudnám megfogalmazni. Mert a végén úgy is járhat az ember, hogy a 18-105 ragad rá a vázra, annyira kényelmes lesz, a Tamron meg marad a polcon
- ennek semmi értelme.
De hát ő tudja, kiv leszek, mit dönt
A Sigma már a puszta gyutáv miatt is egy igazi csemege.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest