- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightdragon
tag
válasz
Krissz22 #1385 üzenetére
Gariból sajna egy másodperc sincs vissza, ha lett volna azonnal szaladtam volna a moncsival
Hát a képernyőnek bekapcsolt állapotban mindig elég meleg volt a hátulja, ráadásul csak a műanyag hátulját fogtam, milyen meleg lehetett belül maga a fémÉn leginkább gyárihibás tápra tippelnék a probléma okaként.
Szerelő nem látta a monitort, mert ötletem nincs, hogy kihez vihetném
- pü ment -
A legjobb megoldás az lenne, ha itt PH!-n lenne vmi humánus ember aki nem pofaszaggató áron nézne rá a monitorra, esetleg a tápproblémát(ha az a bibi) tudnánk orvosolni vhogy. -
villamos
őstag
válasz
Krissz22 #1300 üzenetére
Megnéztem ezt a dögöt alaposan. Álítgattam a színeket, semmi hatással nem volt rá. Ha kicsit balról nézem, (meg messzebbről) akkor annyira nem látszik (sőt kizárólag ezzel a lila árnyalattal látszik, más színnel, képpel tényleg nem). Viszont arra is fény derült, hogy vándorol!
Persze nem magától. Álítgattam ugyanis a kép vízszintes helyzetét. Ha balra tolom el, akkor követi a kép szélét, vagyis elmegy balra. Ha jobbra viszem a képet, akkor viszont megáll a kép szélénél, és nem tűnik el a peremén, pedig a kép továbbra is jobb felé mozog...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest