- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
negasonic
tag
válasz
kzolee216 #25042 üzenetére
Beszéltem is az AOCval, ha nagyon akarom küldjem el aztan majd küldenek masikat vagy ők sem tudjak nagyjabol mivan. De ez hetek lehet, ugy hogy lehet hagyom a búsba.
Kellemetlen amúgy, hogy egy ilyen évek óta használatos dolog még mindig nem tud jól működni, bosszantó. Főleg ha OLED monitort vásárol valaki súlyos pénzekért, utána meg rohamot kap a villódzástól.. -
BogyóBP
addikt
válasz
kzolee216 #25036 üzenetére
Nincs a HDR bekapcsolva. Ez csak Freesynch és adaptive synch es monitor nincs benne külön Gsynch nem tudom hogy egyáltalán használják e még ezt a metódust mert úgy tudom már minden újabb monitor ami 100 körül van mindkettőt tudja nem kell külön hardveres modul a monitorba. Kérdés hogy ezt vajon az acer paneljai szenvedik el ezt a szart vagy a VGA kezd meghalni. Mert a képet még sose láttam szétesni és végtelenbe nyúló texturák sincsenek. Nem értem. Jó volna tudni ezt a macskás dolgot is, hogy miért megy el a kép ha a cica elmegy a monitor előtt, viszonylag sokszor van ilyen. Azt se tudom nem e kábel hiba, esetleg driver, mert már frissitettem a drivert egyszer de az se hozott változást, kábelnek meg egy jó drága hama kábelt használok (8.000 ft körül volt).
-
BogyóBP
addikt
válasz
kzolee216 #24859 üzenetére
Nekem ugyanez a monitor van, csak az egyel előtte lévő széria(XV272UP), ugyanez a baj csak nálam radeon kártyánál. Sokáig azt hittem driver hiba, de nem, inkább valami összeakad mert leginkább akkor van ha 3d alatt youtube lejátszást csinálok. Nvidia kártyánál még nem láttam a jelenséget, de AMD kártyánál már többnél is. Úgy tűnik az acer nincs a helyzet magaslatán a freesync ben.
-
kzolee216
senior tag
válasz
kzolee216 #24858 üzenetére
Ja és mind a 3 három Acer Nitro XV272UVbmiiprzx egyszerre villog...
Ha kikapcsolom a Freesync-et, akkor ugye nem váltakozik a hz, 170hz-en semmi bajuk sincs. Dp kábelt kicseréltem az összes alatt, nem azzal van a probléma. Lehet 72 fps fölé kellene mennem? Az a fura, hogy elsőre tök jó minden, majd idővel kezd bele a villogásba mind és észrevettem, hogy a menü okozza főleg a problémát, mert az fix 30 vagy 60 fps a játékban. Ha ott megbolondúl az egész, akkor jó ideig villognak mint a karácsonyfa...
Cru-t próbáltam matatni, de nem hozott javulást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VMware
- További aktív témák...
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest