- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz eladohardver #24842 üzenetére
Remélem csak vicc. GPU NVIDIA GeForce GT 1030 2gb <--- ez a VGA naná hogy nem bírja le a 4K-t. Az az i3 se egy acélos cucc de alapjában véve ezt a két dolgot venném elő mint gyenge láncszem.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
daginyomigec
csendes tag
válasz eladohardver #24842 üzenetére
Köszi az ötletet
A Potplayer olybá "szűntette" meg a problémát, hogy már nem jelentkezik az előző levemben leírt gond.
- Viszont, ha megmozdul az egér, illetve előjön a videóvezérlő felület, akkor a probléma ismét jelentkezik.Szóval Te és az előtted szóló Tag is jó ötleteltetek
Potplayer + zsebbenyúlós a végső megoldás.
Üdv,
G.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz eladohardver #24833 üzenetére
Úgy értem milyen tisztitószer.
-
h146207
tag
válasz eladohardver #24823 üzenetére
Köszi
-
BogyóBP
addikt
válasz eladohardver #24819 üzenetére
utóbbi igen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
újonc
válasz eladohardver #24796 üzenetére
Rendben, köszi a tippet!
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24779 üzenetére
A kendő meg már sajna ki is száradt a saját "zárt" dobozában...
Ezért sem tudom most mit lenne érdemes kipróbálnom rá amit akár háztartásba is megtalálok, vagy ha nem, hát aképp mit vegyek és honnét.reddit.com/r/TechRik
-
Forraszto
tag
válasz eladohardver #24788 üzenetére
Sajnos a szervíz ahol járt pont ilyen forrasztós-szerelős, ott mondták hogy processzort cserélni már nem biztos hogy megéri, ezért a komplett vezérlőpanel csere inkább, azt meg ők nem tudnak szerezni. Ezután hívtam a márkaszervízt.
-
Norbeey90
tag
válasz eladohardver #24785 üzenetére
Sajna mindent is próbáltam, a szoftver frissítést azért nem mert ugyan az a verzió van fent.
-
Norbeey90
tag
válasz eladohardver #24782 üzenetére
Pontosan ezt csinálja mint a videóban
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24777 üzenetére
Felteszem nem a legfelső rétegen van a folt (?), így nem tudom lenne-e bármi hatással a dologra ha "izopropil"-os cuccal vagy akármivel is próbálnám meg...
Talán rosszabb ennél meg nem lesz már..."Esetleg olyannal megpróbálni amiben ez nincs...?"
Én már félve próbálnék ki rajta bármit... Konkrétabban mire gondoltál? Kijelző tisztítási célra gyártott tisztítószerem nincs egyéb most itthon.
Hacsak a háztartásban nincs valami amit felhasználhatnék...[ Szerkesztve ]
reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24771 üzenetére
Nem használok párásítót ám lehet hogy a szobának valamivel nagyobb a páratartalma mint kéne... Kizártnak tartom ez lett volna a probléma.
Inkább a legalsó pirossal bekeretezett bekezdés.
Egyszer legalább volt hogy így kezdtem neki a takarításának...reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24772 üzenetére
Gariztatás ügyben, mikor még volt is rá, hiába akartam volna érvényesíteni azt mert a webshop ahonnét vásároltam ezt 210e Ft-ért, szép lassan eltűnt és lehúzta a rolót... [link]
Szóval van egy olyan érzésem hogy ezt már se nem fogja cserélni nekem senki, se nem visszatéríteni. Gariztatni még nem is ennek kapcsán akartam volna egyébként, van még ennek a szériahibás sz*rnak pont elég baja külső behatások nélkül is...[ Szerkesztve ]
reddit.com/r/TechRik
-
pacni120
tag
válasz eladohardver #24753 üzenetére
Este kipróbálom majd, köszi a tippet. Egy kis pofozgatás, ide-oda rakosgatás után kicsivel jobb volt a képe (legalább látszódott a gyorsmenü), de nem vagyok túl bizakodó
-
h.g.f
csendes tag
válasz eladohardver #24294 üzenetére
@mezis @eladohardver Köszönöm!
-
hundiablo16
csendes tag
válasz eladohardver #24284 üzenetére
Megpróbáltam a magyar, és a nemzetközi dell support oldalakon jelenteni. A monitor elvileg francia származású, a francia dell support-tal még nem próbálkoztam.
Beszéltem az eladóval és neki sincsen hozzá számlája, ő nem is használta ezt, csak továbbadott rajta.
-
miczo
tag
válasz eladohardver #24273 üzenetére
Nincs sajnos, csak a szürkeskálát tudom beállítani, hogy ott ne torzuljon. Bocs, ez nem kalibrálás, csak egy korrekció.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz eladohardver #24266 üzenetére
nem, game. de fura, mert elindítom, széthúzza, aztán ha átállítom akármilyen felbontásra, majd utána vissza 2560x1440-re, akkor jó. de ha alt+tab-al kimegyek majd vissza, akkor ugyanúgy széthúzza, és csak a felbontás váltás és vissza javítja ki.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
miczo
tag
válasz eladohardver #24261 üzenetére
Ez működik, csak meg kell várni amíg a pára elül és a kondenzáció elmúlik.
-
Astroboy
őstag
válasz eladohardver #24261 üzenetére
És ha a kolléga szemüveges?
-
Busman012
csendes tag
válasz eladohardver #24238 üzenetére
Mind két kártyánál DDU-t használtam. De hardver csere esetén mindig újra rakom a rendszert is általában.
Ezeken már végig mentem. -
RoSSo3
senior tag
válasz eladohardver #24225 üzenetére
Köszönöm!
Igen, a natívon ilyen borzalmas és a cleartype is aktív -
Marci112233
addikt
válasz eladohardver #24157 üzenetére
Ez eddig rendben, csak azt nem tudom mennyit kérnének érte, és érdemes-e egyáltalán megnézetnem, mert lehet többe kerülne, mint amit érhet a monitor. Vagy tévedek?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
bencze
senior tag
válasz eladohardver #24124 üzenetére
Kösz a tippeket, de kis pihenéssel nem derült ki, a problémaleírással együtt odaadom havernak aki szokott ilyesmivel mókolni, ha szerencséje van és megcsinálja akkor jó neki.. én gyorsan vettem egy m32u-t aminek hónapok óta gondolkoztam. Nem a világ vége, tavasszal lett volna 5 éves, egye fene megszolgálta-forma az árát.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
jozsef_pecs
csendes tag
válasz eladohardver #24107 üzenetére
Igen teljesen új, mi bontottuk ki még a káván a fólia.
Gyári és saját kábellel is próbáltam. 3 pc-n és egy laptopon is.
60 hz is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
ricsi779
csendes tag
válasz eladohardver #24104 üzenetére
Ezeket a lépéseket már megtettem és nem segített. Ryzen 7 5600g procim van, most megpróbáltam arról indítani a rendszert és sokkal jobb a látvány. Teljes hardver: Asus strix b550 e gaming, Asus strix 650 Watt Gold táp, 32 giga Gskill ram. Volt egy olyan tapasztalatom,h mikor feltelepítettem a radeon softvert akkor még talán minden oké volt, de mikor az AMD chipset software-t telepítettem és újraindítottam a rendszert már nem volt okés. Ezek közül valamelyik bezavarhat?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz eladohardver #24082 üzenetére
Szét se tudom szedni, ne viccelj...
Ebből lehet komolyabb gond belátható időn belül?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz eladohardver #24069 üzenetére
Áhh, közben tárgytalan. Dell nem javít, csak cserél, ha van gari.
Allin találtam pár helyen, de drágább egy kijelző, mint egy használt vagy egy új monitor
Ennyit a környezetkímélésről"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
GeRbo_92
csendes tag
válasz eladohardver #24057 üzenetére
Azt hiszem meg van a ludas összerakva nem lehetett hallani, de így szét szerelt állpotban egyértelműen cicereg a kijelző pcb-jén 3R3-as komponens villódzás ütemére.
[ Szerkesztve ]
-
GeRbo_92
csendes tag
válasz eladohardver #24055 üzenetére
-
GeRbo_92
csendes tag
válasz eladohardver #24051 üzenetére
Kicseréltem őket, sajnos nem oldotta meg a problémát, köszönöm a tippet, valószínű döglöttnek nyílvánítom.
-
GeRbo_92
csendes tag
válasz eladohardver #24051 üzenetére
Köszönöm, megpróbáljuk.
-
Zsotyek
tag
válasz eladohardver #24035 üzenetére
Köszi! De sajna a Win 11 valami TPM miatt sem megy fel. Elég régi már a gépem. Mióta nem játszom azóta nem fejlesztem.
Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
zsero
aktív tag
válasz eladohardver #23970 üzenetére
2 HDMI kábellel ugyanez, most egy USB-C -> HDMI adapterrel megy, azzal is jelentkezett. Nem ennyire durván mint ezen a videón, de pont eléggé hogy ne lehessen így nézni.
-
Llew
senior tag
válasz eladohardver #23960 üzenetére
Nem használom, de az energiagazdálkodáson sem állítottam. Mindenesetre megnézem hátha mutat valamit. Köszi az ötletet.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
role_of_72
tag
válasz eladohardver #23952 üzenetére
Köszi a választ! Conrad-ban nem volt 3300as kondi, pláne nem esr. Onnan eküldtek HQ elektronikába, akiknél viszont már volt. A héten / hét vége felé rápróbálok és kicserélem a kettőt amit beforrasztottam.
Ha esetleg attól javulna a helyzet akkor felírom milyenek kellenek még bele és megkapja.[ Szerkesztve ]
http://thebudapestproject.wordpress.com
-
Találtgyerek
veterán
válasz eladohardver #23940 üzenetére
Megkérdezem a boltban, de ezért 1-2-3 esetleg 4 hétig monitor nélkül lenni nem szeretnék.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
válasz eladohardver #23938 üzenetére
Hazai boltból lehet ilyet rendelni? Én nem találtam eddig.
Elég szomorú, hogy egy 300 000 Ft feletti monitornál folyamatosan áramtalanítani kell, mert nem bír ki egy évet a külső táp.06-3o/9759I39
-
Magnat
veterán
válasz eladohardver #23911 üzenetére
Szia,
bootoláskor csinálja, nem vándorolnak, hanem ahogy változik a tartalom, úgy változik ... az első kép sztem a fekete-fehér karakteres kép amikor még feláll a rendszer, a második már a Win login screen...
dannyl : onnan gondolom, h nem, mert ha rádugok egy második kijelzőt, azon nincsenek csíkok, viszont látszik h van jel mert a háttérszín egy kicsit megváltozik és pont így viselkedik a notimra kötött második kijelző is amíg nem lépek be a Windowsba.
Egyébként ez egy egybeépített munkaállomás, szóval kábelhiba nem lehet, vga igen, de a fentiek miatt abban reménykedem, h nem az Mindjárt utánanézek, h esetleg külső forrásból monitorként lehet-e használni, mert akkor ki lehetne zárni a vezérlő hibát.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
dannyl
addikt
válasz eladohardver #23857 üzenetére
Igazából mindent kicseréltem már az óta. Új VGA, új táp, új kábel. Elvileg ha lehúzom a TV-tm akkor nem csinálja. Illetve ha be van dugva a TV a gépbe és bekapcsolom (a TV-t), akkor is ugyan úgy elsötétül a kép 2x a monitoron. De az eddigi monitorjaim ilyet nem csináltak.
-
default.
őstag
válasz eladohardver #23849 üzenetére
Véleményed szerint ez nagy valószínűséggel megoldaná a problémát?
Még nem vettem meg a monitort, de szívesen megcsinálom, ha csak ennyi..[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz eladohardver #23833 üzenetére
Acershop.hu
Akkor majd megejtek nekik egy telefont , ha nálam lesz a laptop . Ha meg nem akarják cserélni bevillantom a fogyasztóvédelmet , ha meg tagadnak ,akkor ott a hangfelvétel , úgyis mindent rögzítenek már .
Köszönöm a tanácsokatIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
bobalazs
nagyúr
válasz eladohardver #23791 üzenetére
Nincs aki szétfeszegesse ezt a 2mm kávájú [link] én meg nem barmolom szét a garanciális monitort. Egyből el is törne. probáltam én a körmömmel de nagyon nem lehet. Vmi spéci toollal majd a garanciába, ha. Ha nem akkor nézegetem még másfél évig.
-
Cs7
tag
válasz eladohardver #23783 üzenetére
-
pmheros
őstag
válasz eladohardver #23766 üzenetére
Elengedtem, visszavittem. Nem nagyon részleteztem a dolgot a boltban. Elfogadták, hogy nem tetszik a kijelző. Más típust, más gyártótól választottam helyette.
#23767 mezis
Hűtése úgy tűnt rendben volt.
Live Linux -ig már nem jutottam el. Hamarabb visszaadtam.nem vagyok tökéletes
-
Cs7
tag
válasz eladohardver #23744 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, akkor utána járok a dolognak!
-
0xmilan
addikt
válasz eladohardver #23738 üzenetére
Jogos, attol meg szigetelve van, ha arnyekolva nem is (rendesen) 😅.
Tavolabb raktam a DP kabelt a monitor tapkabeljetol (amin raadasul 230V AC megy, mert a tap a monitorban van) es azota nem csinalja. Remelem, hogy ilyen egyszeru volt es ezzel megoldodott. Nem szeretem az ilyen latszolag random egyszer jo - egyszer nem szituaciokat. -
Motar
tag
válasz eladohardver #23732 üzenetére
Csináltam 1-1 képet az eltérésről. Illetve találtam egy színpalettát, ahol konkrétan látszik miről van szó. A Facebook 'F' teteje is foltos.
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
Motar
tag
válasz eladohardver #23732 üzenetére
Köszi, lehet majd lövök akkor videót.
-
Motar
tag
válasz eladohardver #23730 üzenetére
Sajnos ez a progi nem adta ki a hibát, vagy nem tűnt fel.
Megpróbáltam jobban fotózni!
Igazából egyszínű világoskéknek kellene lennie a víznek, ahol sötét ott folt van (remeg)
dell p2412H[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz eladohardver #23726 üzenetére
Köszi szépen!
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz eladohardver #23724 üzenetére
Hogy mondod?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Drizzt
nagyúr
válasz eladohardver #23717 üzenetére
Egyébként megnéztem a használati idejét a monitornak, már 16K+ óra van benne.
I am having fun staying poor.
-
IO.sys
őstag
válasz eladohardver #23711 üzenetére
Erre a Backlight Ageing Correctionre nem jöttem rá, hogy kapcsolhat-ó vagy sem, vagy kötelezően benne van.
De ezek szerint BL led probléma van.A monitor a munkahelyemé, 2 ilyen monitor van, egyszerre lettek véve, a másiknak semmi baja.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
tag
válasz eladohardver #23699 üzenetére
Abszolút semmi nem történt, elég erős nyomás esetén sem.
-
Adrenalin1
csendes tag
válasz eladohardver #23689 üzenetére
Sajnos túl erős a burkolat, így nincs változás, de azért köszi.
Astroboy: Tényleg jó kis Pong célhardver lett.
-
Astroboy
őstag
válasz eladohardver #23689 üzenetére
Ezt nem tudtam, még sose kaptam szét egyiket se.
-
Astroboy
őstag
válasz eladohardver #23687 üzenetére
Neked nem fura, hogy takkra középen van?
Adrenalin1: No para ha nem javul meg ki ne dobd, pongozni még faxán lehet rajta.
-
vakondka
őstag
válasz eladohardver #23679 üzenetére
WIN 10 van fent, egyből felismerte a monitort típus szerint.
ClearType-ot többször is próbáltam...https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Tutti-amigo
tag
válasz eladohardver #23675 üzenetére
A nyákján a kondik ránézésre rendben vannak. Az volt az első amit megnéztem nem púposak-e vagy látni-e a nyákon egyéb defektet.
Már biztosan nem garis, főleg gondolom úgy, hogy szétszedtem
Azt én nem tudom, hogy előtte miért fehér de így van. Csatolok képet. Nem voltak jó fényviszonyaim de a lényeg szerintem egyértelműen látható.
Bekapcsolás után:
10-15 perc elteltével:
Youtube-on egy hasonló moncsinal az LCD-hez közvetlen csatlakozó nyákon cseréltek egy kicsi kondit, viszont olyanból jópár van a nyákon, nekem max egy multiméterem van, de ahhoz tudnom kellene a referencia értékeket már ha egyaltalán tudok iyet mérni multival. Ezen a szinten mar nem vagyok kompetens. -
Tutti-amigo
tag
válasz eladohardver #23654 üzenetére
Szia!
Kicsit lassan ment mert tápom egy másik ugyanilyen monitorhoz volt ami viszont nem volt nálam, ezért csak most tudtam kipróbálni. Na szóval a fehér képernyő az idő múlásával feketébe megy át. Először a káva körül kezdett sötétedni, majd belül is, fél óra elteltével pedig full fekete. Persze ehhez az átmenethez nem kellett fél óra. Kv 10-15 perc elég volt hozzá. Notim nem érzékeli a másik monitort.
Kiváncsi vagyok gyógyítható-e egyszerűbben vagy nagy woodoo kell hozzá
Üdv
Tutti -
nagyúr
válasz eladohardver #23636 üzenetére
Megnéztem az smd kondenzátorok kiforrasztását a jútúbon.
Úgy döntöttem, nem állok neki , félnék jobban elrontani.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
AeSDé Team
őstag
válasz eladohardver #23658 üzenetére
A hiba első jelentkezése után többszöri ki/be kapcsolgatással, firmware resettel, másik bemenet használatával stb. próbálkoztam, és nem javult meg.
Közben csináltam egy videót a műsorról: [link]
Ezek után pedig úgy van ahogy mondod, bekapcsolt állapotban hagytam a monitort egy időre, és bármiféle kikapcsolás nélkül egyszer csak megszűnt ez a probléma. Még "aludni" sem ment el.
Most nem tervezem visszaküldeni, mert szinte biztosra veszem hogy nem reprodukálható az amit itt művelt, és nem fognak vele kezdeni semmit. Van még rá 2 év, addig ha el szeretne romlani akkor csak elromlik..
[ Szerkesztve ]
-
Tutti-amigo
tag
válasz eladohardver #23654 üzenetére
Megnézem és jelentkezem. Annyit megtettem hogy levettem a hátlapját időközben és megnéztem a nyákját. Azon egyelőre nem találtam semmi hibára utalót.
Visszajelzek.
Üdv
Tutti
-
nagyúr
válasz eladohardver #23638 üzenetére
Mi másra gondolsz
Elnézést, elírtam: helyesen "...ha még máshol találok benne..."B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz eladohardver #23636 üzenetére
Tényleg, jó ötlet! Biztos kiszáradtak a 10 év alatt.
Nagyon köszönöm!
(gondolom az elektrolitkondikra vonatkozik a javallat; táp oldalon is, és ha még mást találok benne akkor azokat is?)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
SzekeresPeti
tag
válasz eladohardver #23588 üzenetére
"Minél több "részből akarod összerakni" a kábeled... annál több hibalehetőség..."
Ez evidens, amit nem tudok, az az, hogy mekkora minőségromlással kell számolni egy ilyen kombónál... Ha valaki próbált már hasonlót, érdekelne a tapasztalata. -
SzekeresPeti
tag
válasz eladohardver #23586 üzenetére
Utánanéztem a HDMI lehetőségeknek is, és azt találtam, hogy 2000 Ft-ért vehetek egy DVI - HDMI átalakítót F/F -ben, és egy 3 méteres HDMI hosszabbítót egy ezresért, ami olcsóbb mint a DVI hosszabbító. Tehát úgy használnám, h a monitoromba dugom a gyári DVI- D kábelét, arra tenném az átalakítót, majd ebbe a HDMI hosszabbítót... Ilyet ti csináltatok már?
Ez anyagilag jó megoldás lenne, mert 3000 Ft-ból meglenne a hosszabbítás, és remélhetőleg a D-subnál jobb képminőség is. Ha az öreg monitorom két év múlva bekrepál, akkor is jobban jártam így, mert csak a 2000 Ft-os átalakító válik feleslegessé, amikor veszek egy modernebb monitort.
-
Visormail
addikt
-
Pityu.
nagyúr
válasz eladohardver #23504 üzenetére
Gondolod megzavarodott valahogy magától?Mindjárt át állítom 125%-ra aztán vissza 100%-ra ha erre gondoltál.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
desigo
senior tag
válasz eladohardver #23492 üzenetére
A DDU rendben eltávolította a mostani drivert de bármelyik frissebbet rakom fel akkor is max 1280x1024 felbontást enged kiválasztani.
-
tonyrulez
őstag
válasz eladohardver #23478 üzenetére
Mivel ma már se videokártyán se monitoron nincs DVI, majd neked is kell.
4 8 15 16 23 42
-
steewcv65
őstag
válasz eladohardver #23478 üzenetére
Neked vicces,masnak nem
#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Mavrickk32
csendes tag
válasz eladohardver #23467 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom. Van egy olyan félelmem, hogy nem fogom tudni ezen a garanciát beváltatni, mert itt minden jel külső behatásra utal és amennyire tudom arra nem terjed ki a garancia. Extreme Digitalról rendeltem annó és talán tudják javíttatni, de szerintem az nagyon nem fogja nekem megérni Visszajelzek, hogy alakult
-
Mavrickk32
csendes tag
válasz eladohardver #23462 üzenetére
A kérdésre próbáltam válaszolni, de őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy mi történt azért írtam úgy ahogy Végighúzva a körmömet nem érzek semmit. Viszont ott ahol írtad van egy kvázi epicentrum, nem tudom mennyire látszik az a képen
-
Mavrickk32
csendes tag
válasz eladohardver #23460 üzenetére
Ezek szerint igen, bár én nem emlékszem rá, hogy ott koccant volna neki valami, mert a kábelekkel bajlódtam
-
Dozbik
tag
válasz eladohardver #23455 üzenetére
Bocs.
-
dknight
tag
válasz eladohardver #23427 üzenetére
Köszi, délután teszek egy próbát a helyi üzletben, hátha, holnap este jár le a 72 óra, úgyhogy nem kell kapkodni. A szép az egészben, hogy azóta nem forgalmazzák már, így hivatkozhatnak arra, hogy nem tudják cserélni, és akkor marad az elállás. Fiamnak ugyanilyet vettünk tavaly, azzal semmi gond nem volt, azért mertem most is ezt a típust választani.
-
dknight
tag
válasz eladohardver #23425 üzenetére
Black Friday volt múlt pénteken Emagnál - belőlük infot elég nehéz kihúni, de próbálkozom.
Az LG mint gyártó tudomásom szerint 72 órás pixelgaranciát vállal a monitoraira, ezt akartam volna megtudakolni, hogy valaki hallott-e már róla, esetleg érvényesítette már valamilyen formában. -
NONPLUSULTRA
tag
válasz eladohardver #23399 üzenetére
Új a monitor, remélem nem döglődik, inkább attól félek, hogy esetleg hibás darabot kaptam.. Sokmindent próbáltam, csak ez a monitor rákötve, HDMI kábellel, Display port kábellel, másik gépre rákötve, az eredmény ugyanaz.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
-
jolti05
őstag
válasz eladohardver #23393 üzenetére
Juhú, ez szuperül hangzik
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Croft-21
őstag
válasz eladohardver #23388 üzenetére
Ha nekem ez nyilvánvaló lenne, nem írtam volna ebbe a topikba. Ne magadból indulj ki Az elmúlt 10 év alatt nem volt még ilyen problémám.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz eladohardver #23377 üzenetére
És persze ha megsérült a memória tartalom az alaplapon azt (általában) helyre is lehet állitani! (ha tényleg alaplap hibás)
Az egy másodperces áramszünet okozott már ilyen bajt! (igaz táphibát sűrűbben)
Eleve hogy állapították meg hogy alaplaplap hibás?
Volt egy ugyanilyen CHASSIS : LM94Q monitorjuk a hiba egzakt megállításához?
Nem hiszem!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
miku84
tag
válasz eladohardver #23337 üzenetére
Jaj, nekem!
Épp én is egy ilyen problémával érkeztem ide, de akkor már megvan a válasz. Meghirdetem alkatrésznek. Nekem szállítás közben történt vele vmi...Köszönöm az infókat!
-
hedgehog86
csendes tag
válasz eladohardver #23358 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
miczo
tag
válasz eladohardver #23337 üzenetére
Az a gép nagyon komoly. Gyanítom, hogy egy élet alatt sem termelnéd ki az árat ilyen javításokból. Nem rentábilis ezzel foglalkozni sajnos.
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #23321 üzenetére
feltéve hogy a videokártya és a kábelek rendben vannak....
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Raynbow74
csendes tag
válasz eladohardver #23301 üzenetére
Meg lehet javítani?
-
Gyuri09
tag
válasz eladohardver #23274 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
válasz eladohardver #23255 üzenetére
Ez pontosan mit jelent?
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Micka21
tag
válasz eladohardver #23239 üzenetére
Köszönöm a tippet.
-
Hegyirabló
veterán
válasz eladohardver #23229 üzenetére
Sajnos ezen is túl vagyok. Példás a vérnyomásom, de most fogok venni azért egy mérőt, a biztonság kedvéért.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
myke7
tag
válasz eladohardver #23217 üzenetére
Köszi!
Meg volt, mindaz amit írtál, halványult, majd másnap, mintha el is tűnt volna.Kukázni csak végszükség esetén, drága volt a maga korában.
Van bármi program, amit ellenőrzés céljából érdemes futtatni rajta?[ Szerkesztve ]
-
miczo
tag
válasz eladohardver #23212 üzenetére
Cseréltem diffúzort egyszer egy régi Samsung SyncMaster 720n-ben, párát kapott vagy beázhatott, begombásodott. Gondoltam szétszedem, ennél rosszabb nem lehet már. A diffúzor csere ok is volt (matt poliészter fólia ment bele), még a színhőmérséklet is nagyjából jó lett, de 3x kellett szétszedni, hogy a kis szöszöket kivadásszam. A pumpa nem igazán jó, elektrosztatikusan feltölt a fújkálás, nem viszi le. Finom mikroszálas optikai tisztító textillel húztam át. Ez csak egy 17"-os monitor volt, lehet vele szenvedni. Lakásban nincs olyan, hogy pormentes.
-
jozsef83
tag
válasz eladohardver #23212 üzenetére
Bocs de én ehhez nem értek, nem merném szétszedni
-
CsabCharger
csendes tag
válasz eladohardver #23202 üzenetére
Másfél évem van a gariból, úgyhogy megnézetem. De köszi az infókat.
-
CsabCharger
csendes tag
válasz eladohardver #23200 üzenetére
Ok, rendben. köszi.
-
CsabCharger
csendes tag
válasz eladohardver #23197 üzenetére
Itt a videó: https://youtu.be/NCCoydx4Vl4
Itt speciel az egész pixeles, de mondom, hogy ki-be kapcsolás után minden ok. Sőt, a párom azt is mondta, hogy bekapcsolás után pixeles volt, majd pár perc után egyszerűen rendbejött a kép. -
CsabCharger
csendes tag
válasz eladohardver #23197 üzenetére
A telefonomon. De ha érdekel akkor feltolom youtube-ra és megosztom. 1 informatikus ismerősöm szerint ez inkább valamilyen driverhiba lehet. Az a lényeg, hogy tavaly októberben vásároltam és a hiba kb olyan tavasszal jelentkezett először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AOC AGON Q27G3XMN
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9, WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync, Anti-Flicker
- Acer Predator XB271HU bmiprz, WHQD 165Hz G-Sync!
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest