- Gaming notebook topik
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Van egy Dell U2312HM monitorom. (remélem jól emlékszem a típusára.
Jelenleg nem használom mert lett egy másik monitorom viszont a gyereknek lehet elővenném ha normálisan működne.
A probléma az, hogy a monitor jobb oldalától elindul egy rózsaszínesedés ami hol előjött hol eltűnt néha zöldes volt.
Lehet ezzel valamit kezdeni? -
wolf033
senior tag
válasz Mikisys #20898 üzenetére
Köszi mindenkinek de azért nem volt ilyen nagy a baj.
Lehet rosszul tettem fel a kérdést.
Csak annyi volt a baj, hogy amikor a gépet indítottam a monitor nem indult hanem külön be kellett kapcsolni.Megoldás:
Az Automatic Stanby gyárilag 4 órára volt állítva, azt kioffoltam és már indul is a monitor gépindításnál. -
wolf033
senior tag
Üdv!
Van egy 34UM69G monitorom, és az lenne a kérdésem, hogy lehet azt elérni, hogy a pc bekapcsolásával a monitor is bekapcsoljon és ne keljen mindig külön bekapcsolni.
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Bajom van.
Van egy Dell monitorom és ez állítólag annak a hibája. Ha be van dugva a tv is a videókártyába akkor néha becsíkoz a monitor (nem tudom másképp elmondani). Olyan mintha lenne egy pixel csík rajta és ez megjelenik a tv-n is. Nem folyamatosan csak néha. Ha nincs bedugva a tv a kártyába akkor nincs semmi baj.
Nem tudom, hogy érthetően írtam e le de nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni a probléma megoldásában.
-
wolf033
senior tag
Nekem is volt egy "olcsó" kategóriás 16:9-es Samsung monitorom (kaptam) de gyorsan megszabadultam tőle bár annak ennyire nem volt az alja bevilágítva. Inkább vissza raktam a régi Samsung 4:3-as monitoromat. Azóta lecseréltem egy Dell 2312HM-re bár ez nem olcsó de megérte az árát. Esetleg próbáld meg kicseréltetni és inkább tegyél még hozzá pár forintot és vegyél egy jobbat.
Száraz tények:
LG: [link]
Dell: [link]
Ha nem is értesz hozzá akkor is látod az adatokban a különbséget. (Én sem értek hozzá de körbejártam a témát mielőtt megvettem)
[ Szerkesztve ]
-
wolf033
senior tag
válasz werszomjas #14878 üzenetére
Akkor most nem lettünk okosabbak mert a vonal ugyan az.
Drivert tettél fel a monitorhoz? -
wolf033
senior tag
válasz werszomjas #14876 üzenetére
Te milyen vga-val tapasztaltad ezt a hibát?
-
wolf033
senior tag
válasz werszomjas #14873 üzenetére
Bakker pont most akartam írni, hogy mi a baj.
Igen ez volt a hiba. Amint kihúztam a TV-t, egyből megszűnt a csíkozás.
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Van egy Dell 2312HM monitorom és olyat vettem észre (már nem most), hogy pl yt video nézése közben ha föl le tekergetem az egeret, hogy mozogjon a kép akkor néha előjön egy vízszintes csík. Olyan mintha nem lenne folyamatos a kép. Nincs pixelhiba és semmi más hibát nem vettem észre. Mi lehet a hiba? Esetleg kábel? DVI-vel használom.
[ Szerkesztve ]