- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppáStúdió
csendes tag
válasz Mikisys #21102 üzenetére
Köszönöm. A monitor tudja ezt a felbontást a GTX 570-es szintén működik ezen a beállításon.
Régebben üzemelt is normálisan ez a monitor, ezért kaptam meg mert ez a hibája, most értem rá foglalkozni vele de úgy látszik ez akkor nem beállítás probléma lehet. Nem láttam még máshol (a neten) ilyen hibát.
Max felbontáson a kép "elcsúszik" jobbra 5 cm-ert és nem lehet menüből állítani. (Fel-Le működik)[ Szerkesztve ]
-
HoppáStúdió
csendes tag
Sziasztok,
nekem a következő problémám lenne. Van egy noname Sonic IIM20W monitorom, ami egyébként jól működik. A hiba az vele, hogy amikor natív felbontásban 1680x1050-ben szeretném használni, akkor a kép elcsúszik és a monitor bal oldalán fekete sáv jelenik meg és "jobbra csúszik el a kép". Ha lejjebb veszem a felbontást, pl. 1440x900 akkor tökéletesen kitölti a panelt és látszik minden. Próbáltam teljesen másik gépre kötve is másik OP rendszerrel (ubuntu) tehát valószínűleg a monitor a hibás. Találkozott már valaki ilyennel? Tudok én is ezzel kezdeni valamit (beállítás/driver) vagy érdemes ezt (árban) javíttatni?
Köszi előre is a segítséget! Tamás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...