- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefre23
csendes tag
Hello.
Most hoztam haza egy 19 colos MAG márkájú TFT monitort. Mikor rákötöm a gépre a ledje zölden világit, de kép az semmi. A gép betölt.
Szerintetek mi a baj? -
palad
tag
Tudnátok segíteni?
-
palad
tag
Hali mindenkinek!
A problémám a következő:a PC kikapcsolva.de áram alatt a Diamond 19''
moni meg be-ki- kapcsol,hogy lehetne ezt megszüntetni?
Biosban is és xp alatt is tökéletes
Xp alapért. monitorként ismeri. -
sanya89
csendes tag
Hali! valaki tudna 1 kicsit segiteni?
Nekem van 1 Belinea 10 80 80 monitorom ami céges volt, csak valahogy letiltották rajta a menüt mert akármit nyomok a monitoron azt írja ki: Control menu is locked
Ezzel lehet valamit csinálnivagy kuka
-
zsoci86
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a probllémám, hogy a 17'' Xerox tft monitom munka közben elsötétül a kép, de ha ki, majd bekapcsolom, ismét van kép, de valamit szinte azonnal újra elsötétül, amint visszakapcsolom,valamikor meg egy-két órán keresztül bírja. Ha tud valaki, kérem segítsen, most raktam újra a videokártya (ati radeon x1600 pro) driverét és az se segített. Gondoltam már vírusra is, de nem hiszem, hogy az okozhat ilyen, monitorhibára gyanakszom, kb. 1.5 éve van meg és még garanciás. A segítséget előre is köszönöm! -
GeorgeV
aktív tag
A ViewSonic VX2235wm monitorral kapcsolatban érdeklődnék, hogy van-e valakinek olyan észrevétele (esetleg más ViewSonic monitorokkal kapcsolatban), hogy a monitor (a teljesen sötét képet kivéve) zajos (zümmög). Tehát sajnos az én példányomnak van egy alapzaja. Nem túl erős zaj, de egy csendes környezetben jól hallható. Erősebb képváltásoknál kicsit ciripel is, de a monoton alapzaj az zavaróbb. Ez a ViewSonic monitorok tulajdonsága lehet?
-
Vistaboy
veterán
Szia! Van egy jó és egy rossz hírem: A jó az hogy kijött az új WHQL-es driver (158.18), sajnos csak angol...
A rossz pedig, hogy az 1440x900-as felbontás továbbra sincsen benne...
De benne van az 1280x800-as!!!
Talán mégiscsak elolvasták a levelemet... Akkor pedig a Tiédet is olvassák, a legközelebbiben már benne lesz az is... -
Dr.Én
veterán
Hali
Adott egy LG 700B 17'' monitorom(4. évében jár már szegényke)Mostanság neki állt sipolni amikor elidittom a rendszert de egy bizonyos idö után abba hagyja, meg az mitöl van hogy a Call of duty 2 alatt sípol mint barom más játéknál megse mukkan
Elöre is köszi -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1217 üzenetére
Köszönöm!
Hát mostanában nem tervezem újratelepíteni a rendszert, de mondjuk az is igaz, hogy csak a free verzió van fent. Azt még kitolom 100 napig, aztán meg majd meglátom. Addig mindenesetre spórolni fogok.
Az az igazság, hogy még sohasem vásároltam Operációs Rendszert. Játékot már igen, de mást...
De most, hogy már dolgozó ember vagyok, szerintem lassan itt az idejeÍgy tisztességes
Köszi mégegyszer mindent!
Üdv!! -
Vistaboy
veterán
Örülök hogy sikerült!
Egyébként nem kacarászok, Én is sokszor jártam már úgy hogy valamit megoldottam, aztán pedig lestem, hogy most mit is csináltam???
Mindegy, az biztos hogy amíg nem rakod újra a Vista-át vagy ki nem próbálsz új driver-t, nem lesz gondod... Azért ha lesz olyan NV-driver, amiben benne lesz ez a felbontás, majd csörgök... -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1212 üzenetére
Szia!
Hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát! IGEN!
A jelenlegi hozzászólásomat 1440x900-as felbontásban írom! A PowerStrip-el sikerült valahogyan megcsinálni a dolgot.
Miért csak valahogyan?? Mert nem tudom, pontosan hogyan csináltam!Lehet harsányan kacarászni, de ez az igazság. Elkezdtem mindenfelé kattintgatni, egyszer még a Vistás drivereket is letiltottam, majd megint őrült kattogtatás és egy újraindítás után: ta-da-da-dam!!!!
Egyenlőre most elvagyok, habár van egy olyan érzésem, hogy a frissítést nem a legpontosabbra sikerült belőne, de ez van!
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Szabolcs -
The7up
tag
Sziasztok!
Van egy Neovo 17'' LCD monitorom. Mostanság kezdtem el gyanakodni, ugyanis minden bekapcsoláskor homályos a kép, de egy auto adjust után semmi gond. Eddig nem volt ilyen.
Vagy csak a szemem romlik? -
Dénes85
csendes tag
Üdv!
Adva van:Gép:core2 duo 6400 proc
samsung winchester (sata2)
2×512 mb ddr2 ram 800 Mhz (Kingmax)
monitor: samsung 931bf
asus en7600GS videokártya (SILENT, 256MB, TV-out, DVI (PCX)ASUS EN7600GS 256MB DDR2, 128-bit, PCI-E x16, TV-out, VGA, DVI)
op. rendszer: winxp, service pack2
Az a nagy gondom, hogy - az amúgy most összerakott számítógépem - nem tudja lejátszani a filmeket. Windows media player és mplayeren is elindult a film, csak épp látni nem lehetett semmit (sötét, homályos, foszlányképp, csak a körvonalak játszanak-katasztrófa). Felraktam a videókártyához adott összes drivert, de akkor is csak anyit értem el, hogy világosabb lett a kép, de katasztrofális minőségű. (mint a weben található videók, ha kiteszed teljes képernyőre, nem éles)
Mi lehet a gond?
Monitorprobléma???
köszi a válaszokat előre is
Dénes -
Vistaboy
veterán
Hát reméljük, mindenesetre furcsa, hogy a korábbi WHQL-es driver-ben benne volt, az újban pedig nincsen...
De a legfurcsább az, hogy a natív felbontásnak számító (Neked) 1440x900 nincsen benne. Az 1280x800 ugye nem natív, így, gondolták, az nem fog hiányozni. Csak hát ugye van az a Stalker nevű dolog, aminek az 1680x1050, hogyismondjam... sok... -
polarx
tag
Hello mindenki!
mostanában olyat csinál a monitorom (samsung 997 mb ) , hogy a kép széle elkezd remegni. Kb ugy 1-1 cm mindkét oldalon. Nyomok neki egy degauss-t és akkor jó egy darabig. Nincs a monitor közelében semilyen hangfal meg semmi ami mágneses teret gerjesztene. Mi lehet a probléma? -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1209 üzenetére
Na akkor majd én kitapasztalom. Valahogy csak össze kellene jönnie a dolognak :--)
Mondjuk én eddig csak az ASUS-nak írtam. Válaszolni válaszoltak is, de sajnos nem sokra mentem velük. Pl.: telepítsem fel a monitor driveréterre írtam, hogy az nincs mondjanak más tippet. Válasz: használjam 1280x1024-ben. Erre már kicsit berágtam és úgy írtam vissza. Rögtön válaszoltak is és a türelmemet kérték. Kíváncsi vagyok mit fognak kihozni a dologból
De most, hogy mondod lehet én is megeresztek egy levelet az Nvidia feléIgaz én az 1440x900-at fogom kérni, de az már KÉT ember. Biztos nem mennek el szótlanul a dolog mellett
-
Arpee78
senior tag
Sziasztok!
Egy komoly kérdésem lenne:
Hogyan kell úgy beállítani egy lcd monitort, hogy a háttérvilágítás színe jöjjön elő. Vagyis az OSD menüben a color temperature, whitepoint v. egyéb beállításnál mi a megfelelő? 50-50-50? 100-100-100? cool? warm?
Remélem van aki tud válaszolni?
[Szerkesztve] -
peetyo
csendes tag
Helló!
Nem tudna valaki segíteni? Az a gondom, hogy a monitorom vga kábele megadta magát. Kérdezősködtem, és azt mondják, hogy lehet másfajtát tenni rá, csak más a lábkiosztás. Egy Philips 107e-ről van szó. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol meg tudom nézni hogy melyik láb mihez tartozik? PLEASE HELP!!! -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1203 üzenetére
Ezt is köszönöm!
Este le is töltöttem, meg fel is installáltam, de valahogy nem jött össze a dolog
Persze tudom, én vagyok a béna, de hogy ennyire
Beállítottam a felbontást, stb. Majd elmentettem új illesztőprogram néven. Az eszközkezelőben kikerestem, majd mondtam neki, hogy az legyen a monitor új illesztőprogramja. Persze kiabált, hogy nmincs aláírás, de továbbléptetem. Szépen lefutott meg minden és...
Továbbra sincs a választható felbontások között a 1440x900Pedig a program jó a Vistához is, már megnéztem a gyártó honlapját .
Valamit elronthattam, de majd ha ma hazamegyek a munkahelyről akkor nekiesek a kicsikénekViszont ha nem fog összejönni, akkor...
De remélem a legjobbakat.
Üdv: Szabolcs -
opel8v
tag
Hi
Volt nekem eg Ls 775-os sorkimenős mocsim, és egy samsung 753-as, amin elfüstölt az eltéritő tekercs. kicseréltem a csövet(a samsungba ment a Lg-jé)
Képméret élesség hibátlan,de fényerőt nem lehet állitan a sorkimenőn, és semmijen poti nincs sehol(a sorkimenőn is csak 2 fokusz poti van). Elég sötét igy a kép. Mit csináljak, a videopanelen csapoljak a g2-re + feszt?, vagy kondizzam meg? Bármi ésszerű javaslatot szivesen várok.
Előre is köszi. -
Vistaboy
veterán
Szívesen. Ami a mostani gondodat illeti, emlékszem hogy valahol pont ezt kérdeztem Én is valakitől (Talán a Vista topikjában, nem tudom), hogy amikor az új driver-t feltettem, eltűnt az 1280x800-as felbontás. Ott valaki azt mondta hogy van egy program, amivel felbontásokat lehet hozzáadni a driver-hez. Olvass utána vagy kérdezz meg valakit, melyik progi az...?
-
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1201 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ismételt segítséget!
Sikerűlt!!!! A monitorhoz mostmár azt írja ki, hogy Általános PnP képernyő DE sajnos továbbra sem tudom beállítani az 1440x900 felbontástPedig már tegnap telepítettem a legújabb videókártya drivert is
Sajnos nincs több tippemMost 1600x900-ban megy. Nem olyan rossz
egynek elmegy. Kicsit össze vannak nyomva az emberek a képeken de legalább már függőlegesen rendben vagyunk
Esetleg még arra gondoltam ,hogy újratelepíthetném a Vistát (most az van fent és nagyon tetszik, nem akarom lecserélni XP-re) majd beállítom az Általános PnP képernyőt és csak ez után telepíteném fel a videókari driverét.
Vagy esetleg kipróbálhatnám egy másik monitor driverét. De az nem hiszem, hogy hatásos lennehiszen nem hiába készítenek minden monitorhoz külön drivert
Köszönöm mégegyszer! Üdv! -
Vistaboy
veterán
Furcsa. Nekem még most is hogy fel van telepítve a 205BW driver-e, engedélyezi az ''Általános PnP Képernyő''-driver kiválasztását.
Próbáld ki Te is, a driverfrissítésnél válasz a driver keresése a gépen-t, majd a választás a gépen található illesztőprogram-listából-t. Ha ott a hardverek között nincsen az Általános PnP Képernyő, akkor vedd ki a pipát a ''Kompatibilis Hardvereszközök megjelenítése'' elől. Ha így előjön, akkor telepítsd fel. Nyafogni fog hogy nem az való hozzá, de rakd fel. Egy próbát megér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest