- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, és esetleg az alaplap nem lehet ludas, hogy nem adja tovább a jeleket a monitor felé? Csak mert mostanában csinált elég sok furcsaságot a gépem és végül is mind lehet más is, de alaplap is lehet egyben, pl egyszer vettem ki a memóriákat mert kicsit kipucoltam a gépet és amikor vissza rakatam őket sípolt a gép, aztán megint ki be és jó volt, ugyanezt szokta játszani a videokártyával is, aztán mostanság valamikor meg az egyik hangfalból egyszer csak elmegy a hang (2éves...) vagyis félig van, mert szól csak sistereg és sokkal halkabb, aztán kikapcsolom a hangfalat (Samsung SS-3558 2.1) majd be és újra jó...szóval nemtudom, vagy haldoklik a monitorom is meg a hangfalam is meg a tápom is vagy videokártyám én már nemtudom de ez azért már igy durva lenne, pláne hogy nem egy öreg gépről van szó....2éves, a monitor pedig 4...
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Ez persze természetesen így van ,már régebben is írtam ,hogy csak megfelelő tudás és főleg sok gyakorlati tapasztalat mellet szerelj csak elektronikai készüléket.Én senkinek nem mondom hogy maga szerelje csak próbálom leírni a hiba okát,ezért csatlakozom és figyelj!
HÁLÓZATI FESZÜLTSÉG ALATT NYÚLKÁLNI ""TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES ! !"" HA VAN használj Leválasztó transzformátort és csak szakember és hozzá értő személy javítson!
Válasz:#4681) opel8v válasza ttt1 (#4680) üzenetére
Szia.Mivel a lejárt szavatosságú vegyszerben különböző vegyületek csapodnak ki így biztosan megmarta a kijelzőn lévő vékony polár fólia bevonó réteget.Ha állva tisztítottad az elejét nem tud befolyni közé folyadék mert lecsepeg,ha netán mégis beszivárgott az csak a celofán,ezüst,plexi lemez illetve ezen rétegek közé tud befolyni amit tényleg csak a teljes keret(FÉM,MŰANYAG,és az össze réteg szétválasztásával lehet csak megcsinálni.Ha egyáltalán meglehet.Én azt mondom megmarta a vegyszer.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- PlayStation 5
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest