Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronome -
csendes tag
Mivel en sem jaccom tulontul sokat es ha megis, akkor eleg dx8.1 igy sztem a Parhelia siman jo barmire
nem szoktam 3dmarkokat nezni rajta, de a csucsiszupi FarCry siman futogat rajta, persze nincs bekapcsolva minden csecsebecse, dehat jatek kozben ki veszi eszre?
volt egy 650-em , bar mar nagyon sajnalom, hogy eladtam, meg egy aranyos kis 450-em is...annyit talan meg, hogy mintha a 450-nek kicsit gyengebb lett volna a tv kepe, mint a 650 es a Parhelianak, de lehet csak a driver szegenyseg miatt
a 650 meg a folotti kareszok nem csak szinhelyessegben, hanem technikaban is magasan felulmuljak minden mas egyeb kartyakat...hiszen a kep beallitasi lehetosegek ugyszolvan vegtelenek
hiszen hol lehet talalni 8+8 iranyu kepnyujtasi lehetoseget...ehh
bar jo, hogy csak magunk fenyezzuk itt csak ezt a kartyatipust, a PC akkor is jatekra valo...legalabbis a felhasznalok 98%-a ezt mondja ....
bar remelem talan a NAGY RADEON topicosok is olvassak
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest