- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az idei 40(60)-as lesz jövőre 150-es, arra gondoltam.
A térkőből kinőtt zöld juhar már dézsával 2m-es, 1 év alatt, tavaly ilyenkor lehet, hogy még levél sem volt rajta. Kár, hogy tiltott fa, mert nekem amúgy tetszene... hozzáteszem, szerintem a betondzsungelben minden plusz fa ajándék. Dehát a gazdaságnak az a jobb, ha veszek 15e-ért egy vöröslevelű nyárfát.#21812 pjen :
Azért 400nm-en elfér ez-az, hacsak nem egy 300-as villád van rajta! -
Javítok, egy kis híg Vegesolt kaptak a rózsák az esős időszakban, mert a mini szeret lisztharmatosodni. A száras nemes szőregi viszont nagyon jól bírja, azon a tetvek szoktak csak megjelenni, néha levélfoltosság.
A lenderek kapják majd a Nissorunt lassan.
Jó Neked: Nézőpont kérdése, falun nőttem fel, most a fővárosban élek egy pici udvarral. Haszonnövény az ablakban két Jalapeno, azok kívül csak virágok és bokrok. Néha hiányzik a nagy kert meg ez-az, de aztán rájövök, hogy azzal mennyi meló lenne. -
Én is gondolkodok, hogy rendelek egyet elénk az utcára, csak jobb lenne, mint a zöld juhar.
Igazából szinte mindegy, hogy most veszel egy kisebbet, vagy jövőre egy nagyobbat, ugyanott leszel méretben.
#21802 Dorian: én még semmit sem fújtam idén. Nekem csak dézsás növényeim vannak(Bp.), de eddig se a rózsák, se a buxusok, se a leanderek nem jelentkeztek be kezelésre. A tuja és az ezüstfenyő meg nem is szokott, azokat max. preventíve szoktam lefújni a maradék bekevert anyagokkal.
-
Dorian
félisten
Végignéztem a fám, és meglepően kevés tetves pöndörödött levelet láttam. Annyira , h felmerült bennem, h lehet, h nem is kellene megpermetezmen őket tetü ellen. mi erről a véleményetek? Vannak, de korábbi évekhez képest alig.
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Csabroncka #21770 üzenetére
köszönöm! Akkor kb ua. megy bele , mint a fűnyíróba?
-
ncc1701
veterán
válasz
Szilágyi84 #21793 üzenetére
Kérj tőle hajtást, akkor elég egyszerű a dolgod.
-
btraven
őstag
Nyárfa nagyon magasra nő. És a mostani viharok kidönthetik. Én nagyon nem ajánlom.
Orgona nálunk rengeteg van. Valóban nem nő magasra. Bár 1 van ami magasabb 2.5 méternél. De az körbe van ültetve mindennel, gondolom azért nőtt magasra a fény felé.
Kérdés ha valaki folyamatosan metszi hogy felfelé nőjön akkor lehet magasabb? -
v-man
őstag
válasz
Szilágyi84 #21793 üzenetére
Megyeri Szabolcs mostanában nyárfát ajánl ilyen gyorsan árnyékot adó fának. [link]
Nekem egy sima fehér nőtt magától, nagyon szép is, ám azt nem tudom mi lesz vele, nem fog elérni, de egyelőre sajnálnám kivágni. -
Szilágyi84
senior tag
Láttam már és pár házzal arrébb is van, de nem tudom milyen fajta olyan hagyományos fehér és lila színűek. Eddig nem tünt fel csak most, hogy milyen hatalamas az orgonához képest. Szeretnénk mi is vagy más gyorsan nővő fát vagy bokros valamit, de tuját és gyümölcsfát nem.
-
válasz
forceberg #21784 üzenetére
Nálam ilyenkor mikor tavasz van jön egy nagy eső az összes kecskerágó lesz a gócpont, azzal annyira nincs gond bírja, de minden hajlamos növény körülötte ugyanúgy elkezdi átvenni, pl rózsák, citrusfélék… én túrom neki a mospilant, meg a környezetét is letolom… pont a napokban adtam nekik.
-
Chris0321
veterán
válasz
Szilágyi84 #21789 üzenetére
Miből gondolod, hogy lesz valaha ilyen magas? Nekünk van két bokor is, talán ha 2.5 méter magas lehet pedig nem mostanában lettek ültetve.
-
pjen
félisten
válasz
Szilágyi84 #21789 üzenetére
Attól függ milyen fajta, lehet 5 méterre soha.
-
Szilágyi84
senior tag
Orgona mennyi idő hány év alatt nő meg 4-5 méterre?
-
Akinél elő szokott fordulni, a puszpángmoly idén még felétek sem jött?
A kecskerágónál mennyire szokott veszélyes lenne a pajzstetű?
-
ncc1701
veterán
válasz
Stylewars_kp #21771 üzenetére
Ennyit számí a nyírás? Vasárnap nyírtam, mondjuk nálunk is nőtt. Lehet, holnap én is lenyírom akkor megint.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #21741 üzenetére
update: a tegnapi oszcilláló esőztetőben csalódás után vettem egy Gardena Pulse köreesőztetőt, teljesen jó, ugyanazon a tömlőn ugyanazon a víznyomáson 10.5 méteres sugárba szórja a vizet a ráírt 12,5 méter helyett
lényegesen kevésbé érzékeny a kisebb vízmonyásra mint az Aquazoom
-
Stylewars_kp
őstag
GPS-es elég drága ahogy nézem, ebből egyszer akkor határoló kábeles lesz. Viszont taglalt a kert. Illetve folyamatban van, hogy taglalt legyen. Most 3 naponta nyírom. De már most látom rajta, hogy simán lehetne naponta is. Szépen sűrűsödik már ettől is. Hétfőn vágtam, de ma tuti kell.
-
Csabroncka
addikt
válasz
repvez #21760 üzenetére
Olyat vegyél ami olajos (paraffint) tartalmaz, akár lemosó is... többször kezelheted vele. Az elve, hogy az olajjal lefújt rovar megfullad, nem tud lélegezni, a paraffint meg pár hét alatt lebontja az UV.
#21747 Ramoskaa, 5W-30, vagy 10W-30 a négyüteműekbe. Nekem felhívták a figyelmemet anno arra, hogy a léghűtéses négyüteműbe magasabb hőmérséklet tűrésű olaj kell, mert megéghet. Én raktam bele normál 5W-30 at, rendszeres (éves) csere mellett ilyet nem tapasztaltam (Honda GCV motorral)!
-
Brandynew
őstag
válasz
Stylewars_kp #21765 üzenetére
Egyszer kell lerakni, és egy idő után teljesen elnyeli a föld, nem fog látszódni.
-
6030D
őstag
válasz
Stylewars_kp #21765 üzenetére
Vegyél gps-est.
Van amúgy robotfűnyíró topik, én csak bele olvasgatok néha, de eléggé informatív, sok tapasztalattal. Gyakorlatilag a területed fogja meghatározni, hogy elég-e neked a drótos, vagy nem. De tippre a térdig érő gazos terület és a 100-150e Ft-os fűnyíró nem lesz kompatibilis.
-
btraven
őstag
A szilvafákon lesz bőven szilva. Akkor a fagy mégse semmisítette meg. Még a gömbkőriseken okozta a legnagyobb kárt. Bár az is kihajtott újra.
Az is érdekes hogy volt egy virágoskert rész. Benőtte teljesen a borostyán. Tavaly kitapostam egy járatot benne. Borostyán nem bírja a taposást, ott kipusztul. Ebben a járatban sok tulipán nőtt ki most. A hagymái ott csücsültek a borostyán alatt évekig?
-
Dorian
félisten
válasz
angelside77 #21763 üzenetére
Igen, de előtte a fán lévőket ki kell irtani
-
angelside77
tag
Törzses fa esetében és csak tetű ellen még mindig a legjobb a törzs ragasztózása. 3 napon belül eltüntek a meggyről, szemmel látható volt a változás.
-
repvez
addikt
Én 2 fajta levéltető elleni szert is vettem látszolag semmi haszna egyiknek sem, aztmondták, hogy amire rá van irva, hogy bio szer az nem jo semmire és csak egy levéltető elleni szer hatásos, most nem jut eszembe a neve, de azt 10 literhez kell bekeverni ezért nem vettem, mert azt nem tudnám elhasználni
-
H-Zol
senior tag
Tegnapelőtt másodszor fújtam ( Teppekit ) levél tetű ellen , cserenye , körte , alma jól elvolt lepve tetűvel , de van egy futó virág ( mi trombita virágnak hívjuk , ilyen piros hosszú kónikus virága van ) , azt a múltkor nem fújtam , de annak szinte minden hajtása így nézett ki !
az előbb néztem , megvannak száradva és potyognak le !
-
H-Zol
senior tag
válasz
soldi3r #21748 üzenetére
Nekem ez
a TJ45 , tehát a 45 köbcentis van 10+ éves , de két gyertya és levegő szűrő cserén kívül nem kellett hozzá nyúlni , még a damil fej is évekig elment , a Stihileke sokkal gyengébbek a damil fejek , most Tecomec ( Olasz ) damil fejet használok rajta , az bevált !!
-
Brandynew
őstag
Robotfűnyíró mindenre megoldás: nem nő meg a fű, eltűnik a gaz, nem kell trágyázni, mert a nyesedék megteszi a hatását, és öntözni is ritkábban kell az említett nyesedék okán. 100-150 ezer Ft-ért már lehet olyat venni, ami teszi a dolgát. (Persze van többért is, a drágábbaknak a GPS-es tájékozódás, kifinomultabb mozgás, szegélyvágás stb. nagy előny.)
-
btraven
őstag
válasz
soldi3r #21750 üzenetére
Sajnos nálam van olyan "fű" ami már combig ért tegnap. 1 héttel előbb kellett volna vágni, de nem értem rá. Ilyenkor én előveszem a kézi sarlót. De komolyan kellene vennem egy fűkaszát. Akkor akkus nem lehet, mert min. 500 nm "fű" van.
De ha a testmozgásra gondolunk akkor nem jó a sarló?
-
soldi3r
veterán
válasz
San398 #21725 üzenetére
18V-os BL Milwaukeerol tudok velemenyt mondani, kb 10m2/Ah. (igazabol 6db 9Ah akku birt ki 500m2-t)
#21730H-Zol, Nekem az 53ccm rezgescsillapitos Kawasaki van. Nem sokat hasznalom, de eddig nincs vele gond. Igaz, mar nem lehet itthon beszerezni, de regen a Stiga es a OleoMac is arulta ugyanezt, csak mas szinben.
#21732btraven, Van 2, meg 4 utemu is. Elobbibol talan csak Honda meg Makita motorral.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Briggs motoros "Robi" kapálógépbe milyen olaj kell?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Stylewars_kp #21742 üzenetére
nem látok. leírás se volt hozzá, bár nem is bonyolult. teljesen új, ma jött meg, és üzemeltem be, sajna ez ennyit tud.. oszcilláló fejj 21 méter átmérője, nálam nagyon max 12 métert tud
holnap kipróbálok egy impulzus sprinklert, nem túl szimpatikus, de hátha kevésbé érzékeny a nyomásra
-
6030D
őstag
válasz
DeathAdder #21739 üzenetére
40 sec az nagyon sok. Nekem szerintem 10-15 mp a 10 l-es kanna, és a slag gyorscsatis szűkítőn keresztül. A víznyomás lesz a gond. Ha nincs előszűrő, akkor meg el is fog tömődni néha 1-1 lyuk.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
DeathAdder #21741 üzenetére
Nincs benne valahol egy beállításra +tisztításra való tű?
-
válasz
DeathAdder #21739 üzenetére
hülye kérdés, de miután fater pont tegnap talált meg Aquazoom compacttal ugyan ilyen hibával, hogy nem szór eléggé: van rajta egy áramlás módosító csap, narancssárga. ütközésig ki van nyitva?
-
DeathAdder
veterán
fűvetés elnapolva, nincs eszköz amivel öntözhetném
már megvettem az új tömlőt, tömlődobot, öntözésvezérlőt, méregettem számolgattam, végül a Gardena Aquazoom L esőztetőre jött ki a választás, ma jött meg. Gondoltam hogy biztos nem tudja ami rá van írva, de bőven megfelel az is ha jópár méterrel kevesebbet fed le
ehhez képest egy 10 méteres tömlőre csatlakoztatva kevesebbet tud hosszában, mint ami keresztirányban rá van írva.. lemértem konkrétan 75%-al gyengébb mint ami rá van írva, még arra sem elég hogy a kertet kereszben átérje
nem kicsit érzem magam átverve, oké hogy a vízhálózat nem tud ipari víznyomást, de az öntöző is háztartási..
tudnátok ajánlani ami legalább nagyjából azt tudja ami rá van írva? impulzus köresőztető is ennyire érzékeny a víznyomásra?
nnincs vízmonyásmérőm de 40 sec alatt tölt fel egy 10 literes vödört. nagyon nincs türelmem minden nap kézzel öntözni
-
válasz
Brandynew #21729 üzenetére
fura, hogy az amúgy alkatrészminőségben, és termékválasztékban is bőven a Makita alá pozícionált B&D cuccokról nyilatkozol ennyire pozitívan. főleg, mert az SBD is "barkács" kategóriába sorolja maga a B&D-t. sorban náluk minőségben a csúcstól lefelé: DeWalt, Stanley, B&D
-
Chris0321
veterán
válasz
Brandynew #21729 üzenetére
Mi ezt a két Einhell eszközt vettük, ennyi elég is volt belőle. Makitából az évek alatt vettem orrfűrészt, fúró/csavarbehajtót és ütvefúrót. Mindegyik vezetékes. Eddig nincs vele rossz tapasztalatom, hiba nélkül megy mind. Ami még pozitívum, hogy a szomszéd városba ahova legalább hetente egyszer át szoktam menni van az üzlet/szervíz ahonnan ezeket vettem így ha gond lenne sem kellene messzire mennem velük. Ezzel szemben az Einhell-nek csak pesten van szervíze, az elromlott orrfúrészt is oda kellett volna felküldenem futárral.
-
Chris0321
veterán
válasz
San398 #21733 üzenetére
Nekünk egy kis olcsó vezetékes Bosch fűkasza lett ami csak arra kell, hogy a kertben és az eldugottabb részeken, kerítés mellett le lehessen nyírni vele a füvet. A nagyobb munkákra benzines fűnyíró van, pont múlt héten vettem egy újat mert a régi 8 éves nem akart indulni. Plusz a szűkebb részekre van egy kis vezetékes elektromos fűnyíró is.
A fűkaszából nem tudok tanácsot adni melyiket lenne érdemes venni, mert nekem nem vált be csak egy volt eddig és nem nagyon ismerem őket de a fórumon biztos van valaki aki használ ilyeneket. -
San398
őstag
válasz
Chris0321 #21726 üzenetére
Sajnos a sima tologatós fűnyíró nem lenne megfelelő a terület felén lenne használható mert itt ott vannak járólapok amelyek kiemelkednek a talajból kb 5cm-t igy ott nem használható a sima fűnyíró. A vezetékes se lenne tökéletes (bár megoldható lenne) a gyümölcsfák és a szőlő virágoskert stb. között.Barátnő nem szívleli a benzines cuccokat a kertben így az is kiesik. Maradt tehát az akkus. a keret max 150k
Melyik Bosch-t használod most?
Semmi einhell cuccom nincs így nem nagy érvágás ha nem ebből a márkából veszek fűkaszát.
Köszi az infókat -
-
fila
senior tag
válasz
San398 #21725 üzenetére
nekem is most füstölt el az akksis fűkaszám. kb 3 évet használtam, de az is szenvedés volt. 1 akksim volt hozzá, de 3x töltöttem, amíg a széleket levágtam vele portán.
Szerdától akciós a Parkside benzines fűkasza a LIDL-be, nagyon gondolkodom azon, hogy visszatérek benzinesre...
-
Brandynew
őstag
válasz
Chris0321 #21726 üzenetére
Én próbáltam sokféle márka sokféle gépét. A Makita, Bosch az már nem az, amiről a legendák szólnak, mondhatni kifejezetten silány minőségűek. Az Einhell nem rossz, de az abszolút legjobb mindenből a Black+Decker. Tele vagyok gépekkel, gyakorlatilag minden márka megjárta a szervízt legalább egyszer, viszont soha egyetlen Black+Decker sem adta meg magát. Van belőle fűnyíróm, kaszám, sövényvágóm, sarokcsiszolóm, csavarbehajtóm, ütvefúróm, rezgőcsiszolóm és láncfűrészem. Elnyűhetetlenek és nagyon jól működek. (Szerk.: a B+D-ből is többféle kategória van, ami szinte teljesen narancssárga, az az alap, az nem tudom milyen, de a fekete design a magasabb kategória, nekem abból van minden.)
-
H-Zol
senior tag
válasz
San398 #21725 üzenetére
Amit hallottam , olvastam , hogy az aksit ( aksikat , mert van ami kettővel megy ) rövid idő alatt le merítik ( mint a sarok csikó is , azt tapasztaltam is ) , úgyhogy legkevesebb két de inkább három aksi kell hozzájuk , hogy egy nekifutasbol le bírod vágni a füvet !
Nekem egy benzines fűkaszám van , nekem egyenlőre az a leg ideálisabb !! -
Chris0321
veterán
válasz
San398 #21725 üzenetére
Hello.
Nekem rossz tapasztalatom van erről a márkáról. Vettem egy orrfűrészt, egy év után kuka lett. A helyette vett Makita évek óta gond nélkül teszi a dolgát. Vettünk egy vezetékes fűkaszát, állandóan tönkrement a damilfej burkolat. Van pótalkatrész, de drága. Vettünk helyette egy Bosch-t. Azt mondják az sem olyan már mint régen, de ez majd kiderül. Az országban egy darab szervízük van. Pesten. Ha gond van oda kell küldeni a cuccot. Én egyszer beszéltem velük, mert úgy emlékeztem regisztráltam a plusz egy év garira ami kellett volna, hogy megcsinálják a gépet. Megígérték, hogy az IT-s utánanéz a regisztrációmnak. Azóta sem jeleztek vissza. Én inkább más márkát néznék, mellesleg megadnék egy kb. összeget amit még elköltenél erre, hátha más tudna ajánlani valamit. Azt sem ártana tudni, hogy van-e más akksis szerszámod, mert nem árt ha olyat vesz az ember amivel több gépet is tud használni. Az akksit csak tavasszal és később ősszel használnád így mivel télen és a perzselő nyáron nem kell füvet nyírni így pedig nagyon nem lenne kihasználva és nem is biztos, hogy jót tenne neki. -
San398
őstag
Sziasztok!
Akkumulátoros fűkaszán gondolkodom. Ezt az Einhell-t néztem ki [link] és hozzá ezt az akku+töltő párost [link] Használ valaki ilyen fűkaszát? Egyáltalán mennyire használhatók ezek az akkus fűkaszák? Esetleg más gyártó terméke ami jobb ebben az árkategóriában?
kb 200m² lenne a terület ahol használva lenne
Köszi -
6030D
őstag
Na közben pont láttam egy örökzöld(kertészet)es videót, ahol a babéroknál megemlítették, hogy amelyik ilyen sárgás barnás rottyon van, ott a friss hajtást megkapta a fagy. Le kell metszeni a csúnya leveleket, vagy hagyni, hogy lerúgja magát. (Öcséméknél ez lesz a megoldás, de ha neked teliben sárga, akkor az, amit írtál.)
-
Én olajos rézként (Vegesol) szoktam kitenni, évente kb 2x használtam rajta, lehet van más ami jobban használ. Illetve ami elsárgul azt ha van időm leszedegetem, mert úgy is leesik.
Meg is ugrottam a permetezést nem fújt a szél, pikk pakk megvoltam, meg elszórtam a granulált tápokat is, fenyőknek, rózsáknak. Hortenzia van még hátra… de ott pár elfagyott hiába takargattam. -
6030D
őstag
-
-
totron
addikt
-
válasz
totron #21708 üzenetére
De natúrban is izgi megfigyelni, hogy mit tud a talaj magától, csak a fűnyíró által otthagyott nyesedékkel kezelve.
optimális esetben komposztálódik, és tápanyag lesz. ha nem, akkor gyepfilc keletkezik, ami rontja a a gyökerek vízhez jutását, elzárja a levegő áramlását, és a gombásodás melegágya. és mellesleg a nitrogén, ami egyébként a levágott fűszálban van, az anaerob körülmények között ammóniává is alakulhat, ami aztán sárguláshoz meg egyéb hiánytünetekhez vezet. nem véletlen alkalmaznak cellulóz bontókat akkor, ha sok a nyesedék. -
Dorian
félisten
Jó, h említetted, rá kell néznem nekem is, hogy jelentek-e már meg tetvek.
Ha igen, akkor megy egy tetűirtó permet, majd a törzseket lekenem hernyóenyvvel, h a hangyák ne jussanak fel. Ez tavaly bejött.Cseresznyelégy ellen nem tudom van-e bármi értelme rovarirtózni, hiszen a felszívódó permet akkor jut be a rovarba, ha az belé kóstolt a gyümölcsbe, de akkor annak a gyümölcsnek már úgyis annyi. Vagy ezt rosszul gondolom?
-
Sziasztok, annyira fura a cseresznye levele, olyan mint ami nem kap elég nedvességet vagy nem tudom. Rengeteg virág volt rajta, de most olyan szottyadt. Ma tolok egy permetezést, mert az almafák levelei elkezdtek szokás szerint csavarodni/pirosodni… adjak neki is egy gombaölő mixet, vagy esetleg sima olajos/rézkén lemosót?
[kép] [kép] [kép]
Dugig vagyok egy csomó máson hangyával/tetüvel… sajnos azokkal is kell kezdenem valamit.
Babér levelek sárgulnak, nem fogok unatkozni.
Fű az berobbant… 3. napon tudtam csak nyírni, elő kellett vennem a fogós gépet, mert nem vitte a manual henger már, ez is teljesen szenvedett, pedig rendszeresen élezem a késeket. (2-3 nyírás után) -
totron
addikt
Hűvös hajnal.
-
ncc1701
veterán
válasz
DeathAdder #21707 üzenetére
A bolti vackok helyettesítik (próbálják) a komposztot.
-
DeathAdder
veterán
válasz
totron #21708 üzenetére
megpróbálom, mostmár lesz egy halom nyesedék (ha épp elég nagy a nyíráshoz hogy ne mulcsozó legyen fent hanem a fűnyírózsák), meg igazából mindig kicsit szar érzés a lebomló konyhai hulladékot kidobni
sövény, levelek, nyesedék, faágak is mindig vannak, azokhoz lehet veszek egy aprítógépet és mehet a komposztba, nem sokkal drágább mint egy zsák prémium műtrágya. aztán meglátom sikerül-e
-
totron
addikt
válasz
DeathAdder #21707 üzenetére
Hacsak lehet boltihoz ne nyúlj, az a biztos, aminek a folyamatát végig tudtad követni. A nagyüzemi alomtrágyában mindig van vegyszermaradvány is. Vonzó persze az előre összeállított segítség, mint termék, még csak azt sem mondom, hogy ördögtől való. Ha viszont van benned hajlam, erő és kíváncsiság a saját megoldásokra, hát inkább az a jobb út. Komposzt, felülvetés ha úgy érzed, ez egy optimum. De natúrban is izgi megfigyelni, hogy mit tud a talaj magától, csak a fűnyíró által otthagyott nyesedékkel kezelve.
-
-
Z_A_P
addikt
válasz
DeathAdder #21701 üzenetére
Ami (állítólag) nagyon jó az a biosol forte.
Ettől olcsóbb de jó: [link]
Ezek nem műtrágyák. -
DeathAdder
veterán
ajánlanátok kérlek valami aranyközéputat amivel trágyázhatom a gyepet?
múlt héten egy kósza gondolatból ma már ott tartok hogy totál kitisztítottam az udvart és bevetem, jön majd bele egykét szárazságtűrő fa/cserje és ennyi
nem akarok semmit maximalizálni, bevetem sűrűn, locsolom, ha lesz közte gyom akkor lesz, heti 1x ha tehetem letolom (már meg is vettem az akkus parkside nyírót), ilyen igények mellé érdemes valami mű/szerves trágyával alkalmanként megszórni?? gardena kézi kiszóróval használhatom a kiszórást, és a fűvetést?
irigylem mások gyönyörű gyepét, de nincs motivációm hogy annyit foglalkozzak vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest