Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm a reakciódat, atolvastam, amit korábban írtál.
Nem ismerem a Makita-t, így nem tudom, hogy dolgozik, tehát milyen a pázsit nyírás után.
Nekem az is fontos.
Elég régóta gondozok , illetve foglalkozom fűvel, kb 30-35 éve.
Eddig csak elektromos, kabelest vettem, azzal dolgoztam. (Pár benzines nyirastol eltekintve.)
Az első fűnyíróm egy magyar műanyag házas volt, majd lett egy kicsit Al-ko, utána bosch, majd bosch rotak, és most egy 6-7 éve Gardena.
Amig jó volt, addig a bosch és a Gardena tényleg minőségi darabok voltak, szép vágási felulettel.
Ezek már felső kategóriás gépek, a Gardena azt hiszem, olyan 60-70e forint korul volt.
Az a gond, hogy mindkettőnél műanyag házban van a csapágy, igy az, a hő miatt előbb vagy utóbb elmozdul, nem fut tengely középen, így a motor nagyon hamar képes leegni.
Úgy tudom, az akkus gépek motorjai más elven működnek, és időközben új házat is építettünk, kb. 150-200 nm a fű, így egy kisebb, könnyebb gép jobb is lenne.
Visszakanyarodva a márkákhoz, én a bosch és Gardena akku-s gépeket nézegettem a korábbi pozitív tapasztalataim miatt.
Igazából mindkettőnél 1-1 akku jár a szetthez, amit én is keveseltem, és pontosan ez az egyik aggályom a vásárlással kapcsolatban, hogy nem tudom egy feltöltéssel levágni az egész területet.
A másik, a minőség, vagyis van-e olyan a lenyirt terulet kinézete, mint egy hagyományos elektromos gépnél. Tehat, amikor már gyengül az akku teljesítménye, akkor az vagasi egyenetlenseget eredményez-e, vagy jobban szegdeli a fűszálak véget a kisebb fordulatszám miatt.
Igazából kb. az 50-60 e forint körüli "hagyomanyos" gép alternatívája inkább 130-150 e forintos akkumulatoros, és nem szeretném, ha ennyiért még nyögvenyelősebb is lenne a munka, es még a végeredmény sem tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest