-
PROHARDVER!
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
CoroStar86
üzenetére
Valójában a Warthog sem éppen a top kategória, ma már vannak sokkal durvább dolgok, főleg ami a mechanikát illeti (a Warthog gimbal pl. műanyag). Full fém a Virpil, VKB pl., de horror áron mennek, főleg most). Ráadásul mindkét gyártó orosz, szóval jelen helyzetben nem tudom, mennyire hozzáférhetőek.
Az X56 tényleg felejtős. Lomha a gázkar, ezért harci szimekhez eleve nem ideális, esetleg Fs-hez jó, de ha ahhoz kell, akkor meg már inkább célhardvert érdemesebb venni (yoke+rudder pedál). Az X52 Pro is olyan amilyen, jó közepes, műanyag az egész, cserébe legalább szenzoros és nagyon sok a konfigurálható gomb. Ebben az árkategóriában annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nem tökéletes, én ezt szoktam ajánlani. A TM se rossz, de valójában semmiben sem jobb az X52-nél, talán csak a szoftverét tudnám kiemelni és azt, hogy balkezessé is tehető. Az X52 szoftvere tényleg olyan, mintha 1995-ben írták volna. Ettől még működik, makrózható is, de semmi csilivili dolgot ne várj tőle. Mindegyiknek van gyenge pontja, a T.16000M-nek a Z-axis potija szokott megfeküdni, az X52 Pro-nak egyes gombjai zajosodásra hajlamosak, és a mechanikán belül a cérnavékony vezetékek (bár ez a TM-nél is jelen van sajnos), a Rhinot meg hagyjuk.
Én a három közül az X52 Pro-t venném, de nézz meg pár videót, vagy próbáld ki személyesen valahol, esetleg MM-ben néha szokott lenni kirakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vesa