Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Korában írtam, gépkocsi vásárlásomról. Az alvázszám megrohadt, nem olvasható.Ez vásárláskor nem derült ki. A tulajjal felvettem a kapcsolatot, mondtam neki, hogy vigye el újra üttetni az alvázszámot a megfelelő helyre+ nyilván ilyenkor kötelező az újra vizsgáztatás. Mondtam a tulajnak, hogy legyen szíves ezeket megcsinálni, mert 2 év múlva ha megint vizsgáztatni kell, akkor nem akarom, hogy ebből probléma legyen, és ugye ennek azért vannak járulékos költségei.
Ő mondta, hogy meg tudja "csináltatni" az eredetvizsgát. Mondtam, hogy tudom el lehet intézni, de nekem az nem jó mert később csak szívni fogok vele.A lényeg, beszéltem egy biztosítóssal, aki azt mondta, ha az alvázszámot újraütik (márpedig meg kell csinálni), onnantól az autó nem kicsit veszít az értékéből, valamint a biztosító 20%-al kevesebbet fizet, ha valaki megtöri a kocsimat.
Azért nem aggódok ezen annyira, mert nem szeretném az autót eladni, mert most, hogy szemvízben megcsináltattam, kiderült, hogy tényleg minden nagyon jó állapotban van rajta és, ha vigyázok rá évekig egy hasznos családi autó lehet.
Ha akadékoskodni fog a vevő megmondom, hogy szívesen feljelentem őt+meg a helyet, ahol neki pár hónapja "megcsinálták" a műszaki vizsgát, aminek a következménye lehet, hogy bezárják a helyet..
A lényeg, az autót X Ft-ért vettem, de újraütve már nem fog annyit érni. Szerintetek jogosan lehet valamennyi pénzt emiatt visszakérni? Mondjuk a vételár 20%-át szeretném, hiszen a biztosító is annyival kevesebbet fizet így. Lehet ezekre hivatkozni nem? Bár az autó így a felét fogja kb érni.Segítségeteket előre is köszönöm!
You are being revived
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek