- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #453 üzenetére
majdnem ilyen egyszerű a dolog..
csakhogy ha gyárilag hibás (ill. más szét kell szedni hibás)..ami igen ritka..akkor mi nálunk nem javítható vagyis a bevizsgálás is odáig trejed, hogy ők is nyomogathatják a gombokat meg szoftver frissítés..ha ez se oldja meg a dolgot akkor irány külhonba..legrosszabb esetbe USÁ-ba..s onnan küldenek újjat..(nincs logika a multikban)..
de Chandler és Jared kolega:
én igazán nem értelek titeket..én kb. 1,5 éve láttam először iPod-ot..s akkortájt röppent fel a hír, hogy jön a mini..na akkor már tudtam, hogy nekem az kell..itt nincs mit kételkedni..amíg nem éreztek rá arra, hogy mi az, hogy almáék rakták össze szerintem fölösleges mindíg azon aggódni, hogy vajon mi megy rajta tönkre..stb.
leszámítva, hogy ők is nagyban gyártanak mert megnőtt a piacuk..s mint olyan tömeggyártásban vannak hibák..APPLE-ék gyártják..
menjetek be egy apple boltba (applecorner..stb.) és fogdossátok meg s ha még akkor is kételkedtek és nem érzitek meg azt a bizonyos valamit amit eme készülékek sugallnak akkor szerintem rossz helyen jártok..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest