Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ritka
csendes újonc
válasz
haligali72 #2883 üzenetére
Ez eddig megoldás volt, de a HP laserjet pro m127 fn nyomtatónál nem működik....
-
Ritka
csendes újonc
Találkozott valaki windows 10 és HP nyomtató problémákkal?
PageWide Pro MFP 477dw - 6 gép
LaserJet Pro MFP 476dw - 3 gép
LaserJet Pro MFP 521dn - 5 gépMi a közös bennük? Hogy csak akkor lehet velük nyomtatni, ha a windows 10 magától telepít hozzá drivert.
A tesztoldal hibát jelez, a word, excel úgy csinál mintha elküldené a nyomtatóra, de nem nyomtat, egy pillanatra feltűnik a dokumentum a várólistán, majd eltűnik.
Olyat is észre vettem, hogy adobe reader alól lehetett nyomtatni, minden másból nem.Ha a HP oldaláról letöltött driver felkerül a gépre, akkor konkrétan bármit tehetsz, nem fog nyomtatni. Uninstall, nyomtatókiszolgáló / illesztőprogramok eltávolítása, HP universel driver, semmilyen megoldást nem találtam, csak új windows, és hagyni kell hogy magától telepítse a windows a nyomtatót.
A csúcs, 2db nyomtató, HP laserjet pro m127 fn. Egyikre 3 gép lenne a helyiségben, másikra 2 gép és egy laptop. Két külön hálózat, két külön hely, a nyomtató egyezősége véletlen. Megkérnek segítsek pár nap eltéréssel..
Feltelepítették a cd-ről a két gépre, és nem megy a nyomtatás, a laptophoz nem nyúltakt, én engedtem hogy magától felrakja, és nem nyomtat. Újra lett húzva a két gép közül az egyik, windows felrakta a nyomtatót, és nem nyomtat. Fél nap ráment, amit lehet saját ésszel, google túrkálás, semmi. HP telepítő a telepítés végén teszoldalt kinyomtatja, onnantól vége.
Másik helyen, a 3 gép hasonló, ott webről telepítették a hp oldaláról a teljes csomagot, ott sem nyomtat egyik gép sem.
Szkennelés megy, minden esetben. Nyomatatók utp-vel routeren vagy switchen, esetleg wifin. Próbáltam usb-n is.
Ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest