Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
HP 3050-es nyomtatóm van, és egy TP LINK WR841 router segítségével hálózaton wifi-vel szeretném használni. Sikerült is rendben a telepítés, működött is a dolog, de néha, főleg ki-bekapcs után egyszerűen nem tud csatlakozni a hálózathoz a nyomtató, így a gépek nem látják azt, nem lehet nyomtatni. Ilyenkor villog a kék wireless led a nyomtatón, és a router kliens listájában nincs is benne, tehát nem is kap IP-t.
Ilyenkor futtatom a HP Print and Scan doktort, újrakonfigurátatom a wifi beállítások (ilyenkor USB-re kell kötni ideiglenesen, de ugyanazokat a beállításokat menti el mindig, hiszen nem változott semmi), és utána egy ideig megy, majd egyszer beszarik.
Próbáltam, hogy a routerben fix ip-t adok a nyomtatónak, de a probléma fennáll.
Próbáltam WPS-sel csatlakoztatni, de az nem sikerült egyszer sem.
Próbáltam, hogy a nyomtató wireless beállításait alapra tettem, töröltem az összes drivert a gépekről, routerben tök új hálózati beállításokat adtam meg, majd ezután friss nyomtató telepítés, de ugyanaz, faszán feltelepül, működik, majd elszáll és villog a kék led.Más is tapasztalt ilyet? A nyomtató a szar vagy a router (minden más eszköz mindig működik a wifin)? Ötletek a megoldásra?
Szerk: most is újra kellett konfigurálni, majd ez első ki és bekapcs után nem tud csatlakozni, villog a kék led...
-
bati1989
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
-Hp Laserjet 1000 nyomtatót nem sikerül működésre bírnom Win 7 64 bit-re. A google-ba beírtam, hogy Hp Laserjet 1000 Win 7 64 bit, letöltöttem már sokfélét, de egyikkel sem működik.A segítségeket előre is köszönöm.
Üdv.: Attila
-
QwErTy42
addikt
válasz
werszomjas #1845 üzenetére
Futárszolgálatos a történet. Hívod a HP Ügyfélszolgálatot és ők intézik a garit. Nem kell sehova sem vinned.
Cserélik a nyomtatót. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
werszomjas #1845 üzenetére
Szerintem nem MM-be kell vinni. Hívd fel a HP ügyfélszolgálatát és őket kérdezd meg, hogy hova kell vinned.
-
werszomjas
addikt
válasz
krisztian112 #1843 üzenetére
Igen kétoldalas.
A videón pont dupla oldalt nyomtat, de akkor is csinálja, ha 1 oldalast nyomtatunk.
És szerintetek javítják, vagy cserélik?
Illetve muszáj ugyan abba a Media Marktba visszavinni, ahonnan vettük, vagy bármelyikbe vissza lehet vinni?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
werszomjas #1842 üzenetére
Mindenképpen gariztasd, mert a leírásban is benne van, hogy meghibásodás esetén "haladéktalanul" vinni kell a szervizbe. Vagyis így ne használd.
-
krisztian112
senior tag
válasz
werszomjas #1842 üzenetére
Ez kétoldalú nyomtató?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok!
Van egy HP Photosmart 5520 e-All-in-One vezeték nélküli nyomtatóm, ami nyomtatás közeben a lap behúzása előtt csúnya hangot ad ki.
Maga a gép jól működik, nyomtat szépen, de nem valami bizalom gerjesztő ez a hang.
Mit gondoltok mi lehet az oka?
MM-ban vettük, még nincs fél éves, sztetek érdemes garanciáztatni, kicserélik?
-
szoke12
őstag
válasz
Csavarnyuzo #1838 üzenetére
Kössz!
ha hazaérek, megnézem.
Már nagyon idegesítő,hogy amikor 40-50 oldalt nyomtatnék,akkor is egyesével kell neki adogatni. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
szoke12 #1837 üzenetére
Hátul a behúzó görgő alatt van középtől balra van egy műanyag, gumival a tetején. Ez a szeparátor, elvileg nem engedi, hogy több lapot húzzon be egyszerre. Kétlem, hogy beszerezhető, de a felületét felérdesítve -nem túl finom polírpapírral- jó szokott lenni. Ehhez a művelethez ki kell venni a behúzó görgőt.
-
szoke12
őstag
Hi!
Hp deskjet 940c-m azt csinálja egy ideje, hogy ahány lap van a tálcában, az összeset felveszi, és persze nyomtat, de a lapok elcsúsznak, és van hogy 3-4 lapra is rányomtat.
Ez orvosolható valahogy? -
z8t6
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1831 üzenetére
itt egy videó mit is csinál pontosan
http://www.youtube.com/watch?v=o3zF7LNiU4c&feature=youtu.be
-
z8t6
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1831 üzenetére
sajnos változatlan a helyzet
-
LudvighZTUJ
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1832 üzenetére
Tisztítottam, olajoztam és jó lett.
Köszönöm a tanácsot. -
LudvighZTUJ
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1832 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
LudvighZTUJ #1830 üzenetére
Azon kívül, hogy szétszeded, portalanítod az optikát, letisztítod és megolajozod a "nyársat", valamint átkontaktolod a szalagkábelt nem nagyon tudsz vele mást csinálni.
-
LudvighZTUJ
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1827 üzenetére
Nem mindig pontosan olyanok a csíkok.
-
z8t6
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1828 üzenetére
ezt írja könyv
A HP All-in-One
feladatot hajt végre,
mint pl. nyomtatás,
lapolvasás, másolás
vagy beigazítás.
de ott állt 20 percet és nem csinál semmit csak villog a led....., ha tudtok valamit megköszönném! -
Csavarnyuzo
őstag
A kézikönyvben azonosítsd be a villogás alapján a hibát -121. oldaltól-.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
LudvighZTUJ #1823 üzenetére
És a csíkok "mintázata" mindig pontosan ugyanolyan?
-
z8t6
csendes tag
Üdv!
Van egy HP deskjet F4180 nyomtatóm ma kaptam kézhez! Az alábbi a jelenség bedugom megmozdul a szkenner de a nyomtató része nem és utánna villog a bekapcsoló gomb! Semmi mást nem csinál próbáltam nyomkodni minden de semmi! semmi E betű meg ilyenek! Valahol olvastam hogy nyomjam egyszerre a bekapcsoló gombot és a x gombot és reseteli a nyomtatót de ez sem segít! Van valami tanácsotok mit tegyek? USB-ről sem komunikál a nyomtató... Köszi előre is További szép napot! -
LudvighZTUJ
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #1807 üzenetére
Végig egyenletesen világít a lámpa.
-
krisztian112
senior tag
válasz
krisztian112 #1821 üzenetére
Megoldódott a problémám.D
-
krisztian112
senior tag
Üdv! Van egy HP 1010-es nyomtatóm. Win7et raktam fel és a nyomtatót nem tudom felrakni. Találtam a neten drivert de vmi pcl5 meg pcl6 os izé sehogy sem akarja telepíteni a nyomtatót:S vkinek van vmi tuti drivere ami jó a nyomtatóhoz? köszönöm a választ!
-
Nikita90
csendes tag
Sziasztok!
Idehaza van egy HP Photosmart 6510 B211a multifunkciós készülékünk.
Az lenne a problémám, hogy amikor kifogy a fekete patron, és újat veszünk bele
(eredeti HP-t!), nem igazítja be, így nem is lehet használni.
Kiírja, hogy a beigazítás sikertelen, próbálja újra... de akárhányszor újra próbáltam,
mindig ugyanez a hibaüzenet jelentkezett.Valakinek van valami ötlete, hogy miért lehet ez, illetve, hogy hogyan lehetne megoldani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
izmos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, hátha tudjátok rá a megoldást.
Vettünk kb 3 hónapja egy HP Officejet Pro 8600 nyomtatót.
Kb 7000 lap lett vele kinyomtatva. Az A4-es színes lapokat hibátlanul nyomtatja, viszont ha borítékot nyomtatok, elég sűrűn pacákat hagy a boríték szélén... szerintem egyre nagyobbakat.
Ez mitől lehet, és van rá megoldás?Válaszokat köszönöm.
Üdv. -
QwErTy42
addikt
válasz
spammer #1815 üzenetére
Két perc keresés, google első találat, három kattintás...
HP 1050A Felhasználói kézikönyv
30. oldal
"Az egypatronos üzemmód használata.
Használja az egypatronos üzemmódot, ha a HP All-in-One nyomtatót csak egy
nyomtatópatronnal kívánja üzemeltetni. Az egypatronos üzemmód akkor indul el, ha
kivesz egy nyomtatópatront a patrontartóból. Egypatronos üzemmódban a készülék csak
a számítógépről tud nyomtatni.""Megjegyzés A képernyőn egy üzenet jelenik meg, amikor a HP All-in-One nyomtató
egypatronos üzemmódban van. Ha az üzenet annak ellenére is megjelenik, hogy
mindkét patron a készülékben van, ellenőrizze, hogy el van-e távolítva a
nyomtatópatronokról a műanyag védőszalag. Ha a nyomtatópatron érzékelőit
műanyag védőszalag fedi, a készülék nem érzékeli, hogy a nyomtatópatron a helyén
van-e.""Kilépés az egypatronos üzemmódból
Az egypatronos üzemmódból való kilépéshez helyezzen két nyomtatópatront a HP Allin-One nyomtatóba." -
spammer
veterán
HP1050A multis nyomtatónál be lehet valahogy állítani, hogy csak a színes kazettát használja nyomtatáshoz? A feketénél már jelzi, hogy lassan kifogy, bár 5-10%-nyi még van benne a szoftver szerint, a papírra már nem nyomtatja a feketét, a színes meg 90%-on áll kb. És most szívok, mert feketét nem tudok nyomtatni.
Kerestem a beállításoknál, de nem találtam ilyen opciót, pedig a régi Canon nyomtatómnál lehetett ilyet.
-
Sziasztok,
HP M1005-höz kellene tonert rendelnem, Q2612X volt benne, de mindehol a Q2612A-t olvasom, hogy az kell bele.
Ez hogyan van? Mind a kettő jó? Mi a különbség az A és az X között? -
thEndeR
aktív tag
Sziasztok! Adott egy HP photosmart C4180-as nyomtató, olyan problémám lenne vele, hogy akadozik és teljesen átitatja a lapot tintával. Így nem sokáig tart egy patron és nem is a legolcsóbb hozzá. Mit lehetne vele kezdeni?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
fireman123 #1810 üzenetére
Amikkel próbálkoznék:
- driver kézi ráerőszakolása
- driver eltávolítása és újrainstall próba
- Hp oldalán van egy Printer Install Wizard, ami segít a hp szoftverek frissen tartásában -
fireman123
őstag
válasz
Csavarnyuzo #1809 üzenetére
Nem automatikus keresést választottam, hanem a telepítő lemez elérési útvonalát adtam meg, és ez volt az értesítés.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
fireman123 #1808 üzenetére
Akkor szerintem valamit rosszul csináltál, mert ilyenkor a win nem állapít meg semmit. Frissít arra, amit Te kiválasztasz. Nem lehet, hogy az automatikus keresést választottad?
-
fireman123
őstag
válasz
Csavarnyuzo #1806 üzenetére
sajnos nem segít....végig csináltam, és "a windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész" üzenetet kaptam....
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
LudvighZTUJ #1805 üzenetére
Amikor a lap azon része alatt jár a beolvasó rész, ahol a csíkok lesznek, akkor a lámpa egyenletes fénnyel világít, vagy változik a fényereje?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
fireman123 #1803 üzenetére
Akkor van esély, mert jobb klikk/tulajdonságok/hardver fül/típus egyéb eszköz/tulajdonságok/beállítások módosítása/frissítés/keresés a számítógépen. Ha szerencséd van, akkor a driver lemezen rajta van a cucc ami kell neki. Ha nincs, akkor lehet, hogy ki kell csomagolni valamit. Ha nagyon nincs, akkor csak a registry mazsolázás segít
-
uniquum
csendes tag
Köszönet : Csavarnyuzo - és Teaway -nak !
Sikerült : HP Deskjet 3920 - Win 7 " házasítása " !
A Windows Update valóban tette a dolgát az ajánlott frissítések között tartalmazza az illesztőprogramot , ez viszont nem volt engedélyezve csak a fontos frissítések . Bekapcsoltam az ajánlott frissítések letöltését is .
Eszköztelepítés beállításai - nál is feloldottam : " Soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről " Helyre állt minden !Köszönettel : uniquum
-
fireman123
őstag
válasz
Csavarnyuzo #1802 üzenetére
Szia!
De ott van, ..."Unknown Device"....
.....továbbá a windows tálcán is ott a jel, hogy "az usb eszközt nem lehet felismerni"...
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
fireman123 #1799 üzenetére
Ha össze vannak dugva és be vannak kapcsolva az asztali gépeden nincs ott az eszközök és nyomtatók között a "nincs megadva" részben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest