Új hozzászólás Aktív témák
-
djpetar
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy hp 1018-as nyomtatót, ami feltehetőleg postai útja során megsérült (a burkolat lejött az egyik oldalon, de ez a kisebb gond). Rákötöttem a laptopomra, és már az első nyomtatásnál begyűrte a papírt. Azóta van, hogy sikerül kinyomtatni vele néhány oldalt, de általában elakad a papír. 2 oldalast még egyáltalán nem sikerült nyomtatni vele. A papírokat mindig ugyanazon a helyen gyűri be, ha felnegyedeljük hosszában a papírt kb. 1/4 távolságra a jobb oldalról. Ha szükséges mellékelek képet is hátha közelebb visz a megoldáshoz. Sajnos nem sokat értek a nyomtatókhoz, de a gond az, hogy szervizbe se tudom jelenleg elvinni, viszont nagy szükség lenne rá, ezért ha valaki tudna valamilyen megoldást javasolni, szívesen fogadom és megköszönném.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Péter
ui: Annyit észrevettem, hogy a toner alatt van egy fémlemez, amit két pöcök tart oldalról, az kimozdult a bal oldalon és visszaraktam, de nem igazán segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- HP LaserJet Pro M404dn (W1A53A) nyomtató
- Samsung SCX-4521F multifunkciós lézernyomtató
- Star TSP-100 POS / Blokk nyomtató
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest