Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
AKG K540 fejpánt javításra van ötletetek?
(Jelenleg egy párszázas Philips fejpántjával van "összecikcalagozva"
s bár működik így is, s a kényelme is csak picit romlott, de azért "adjunk az ízlés pofájára" na
)
-
KisDre
senior tag
(Lehet nem lesz jó vége egy egyre feljebb mászok az árcédulával
)
Tehát a hangbeeresztés egál, na de kifelé ?Nem néz ki egyébként ki rosszul ez a M20X -se, bár kicsit mamlaszabb az AKG-knál (ide is 3m kábel?
)
(Az a baj hogy annyit nézelődök már ezeknek az AKG-k után a neten hogy már a kinézetükbe (K512mkII és K540) beleszerettem, szóval ne haragudjatok meg ha makacskodok vagy bármi)
Egyébként valakinek van tapasztalata hogy Pécsett mennyire akadnak kipróbálható fejhallgatók? Az Árkádról tudok hogy ott esetleg a MédiaM. -ban
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
Fél-nyitott miben léte miatt reménykedtem benne :\ Hangerő megoldás persze de ha már ilyen lenne a fejemen, s nem a Panasonic fülhallgató (vagy a Blackberry gyári fülese, brrrr :S ) akkor szerintem nemtudnám megállni hogy kihasználjam.
Ilyen szempontból marad azt hiszem a K511-512-514 vs K518 amit talán hétfőn (se?) tudok kipróbálni egyBestBytepartner üzletbe mert itt Kaposváron vagy én vagyok nagyon vak vagy tényleg nincs üzlet ahol lehetne fejhallgatót próbálni -
KisDre
senior tag
Szerintem meg 10-ből 1 ember HA megtudja mondani hogy az utóbb említett DT 770 mekkora értékű is valójában, egy DrBeats vagy mifene féle förmedvényt előbb lopnak el
Bár ha itt a fejről való lerúgás inkább arra vonatkozott hogy "tök8 csak mindent ami mozog" akkor ja érthető
-
KisDre
senior tag
AKG K540 -ről mi a vélemény? Van jobb annyival a K511-512-514 illetve K518 -aktól amennyivel drágább? Esetleg ha egy árban találok használtat gyanakodhatok másolatra vagy ilyeneknél még nincs ilyenről szó?
-
KisDre
senior tag
Utána nézve az AKG K511 eddig a legszimpatikusabb, viszont vacillálok a K512-n a jobb, szövet anyaga miatt a fül résznél. Mi a tapasztalat, főleg így nyáron, az 511 anyaga nem izzaszt meg?
Ohh és a K518 és K618 -ról mi a vélemény? Mert előbbi még hasonló árkategória, csak az riaszt vissza hogy kisebb fülrész és inkább fülön van és nem "beöleli" azt, s nagyon DJ fülesként emlegetik, én meg ugye nem vagyok az -
KisDre
senior tag
Keresek egy fejhallgatót,
Leginkább zenehallgatáshoz használnám útközben de itthon is bevetném játékhoz vagy valamihez ha épp nem akarok az 5.1-el hangoskodni
Max 8-10 ezret költenék, szűkmarkúnak tűnhet de a PC-met is tervezem bővíteni és hát...
Az hogy a fülön vagy a fülkörül van, mindegy ha kényelmesAnnyi tapasztalatom van hogy régebben lanparty alkalmával volt hosszabb idő után vált kényelmetlenné a fület körül ölelő füles... akarom mondani fejes
Ha jó a hangzása, számomra mindegy hogy zárt vagy nyitott, bár ha nem akarom mondjuk zavarni a többi járókelőt vagy a buszon utazó többséget ...Ilyenben nincs tapasztalatom
Mic nem kell
Eléggé változatos mondhatni mindenevő vagyok zenében, ezért nincs kimondottan olyan hogy mély vagy magas vagy középtartomány lenne fontos. Ha az apróbb részletek szépen kihangzódnak mint ahogy Pendulum Watercolor-nál ahogy mp3-ról flac-re váltunk, akkor már boldog vagyok
Egyelőre kettő eszközöm jöhet szóba amikről hallgatnám, telefon: Blackberry 9320 és a PC-m amiben jelenleg integrált hangkártya van (bár abból a jobb fajta). Előbbi eszköz miatt az energia fogyasztás is felvetődött bennem, fülhallgatónál ugye gondolom nem nagy probléma, de fejhallgatónál gondolom feljön.Van is egy szemeltem eddig: Sennheiser HD 201
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
Erről kinek milyen véleménye van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- GAMER PC / Ryzen 4500 / 16GB / 3060 Ti / Fractal / TUF B450