- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Teljesen mindegy mit veszel 30-35ezer felett, max kiemeli az alaplapi hangkártya hibáit. Alaplapiról nekem az akkor 25 dolláros OneOdio Studio Pro-m szebben szólt, mint az MDR-1A.
40ezerből úgy tudsz jóval szebb hangot "kicsikarni", hogy veszel 30-35 ezerért egy normális DAC/AMP-ot meg egy normálisabb párnát a mostanira. Minden más max oldalra lépés. Fogadd el.
De, hogy mondjak valamit, pont 40ezerért nincs nagy választék. (Mint ahogy említettem, a cserélhető vezeték elég szűk keresztmetszetet ad.) A Denon 1200, meg az M50X is többe kerül egy kicsit. Nyitottban találsz még újszerű SHP9600-ast, de viszonylag új modell, ezért nem nagyon ismert, más részről inkább rádobok pár ezrest, és akkor már inkább Fidelio X2HR mondjuk egy Black Fridayes akcióban. Szintén használtan találsz még 40ezer körül MDR-1am2-t időnként, bár mostanában elég ritka.Idő közben eszembe jutott, hogy a Takstar Pro82 is cserélhető vezetékes, de több már tényleg nem jut eszembe. (Vagy DIY
)
-
Gzula[HUN]
addikt
Én Cloud2-est próbáltam a hangkártyája nélkül, ami tudomásom szerint így egy "szimpla" Cloud csak. A párnája volt nekem túl lapulós/tapadós, azt leszámítva nekem tetszett. Párna csere egyébként se egy nagy truváj rajta. Alphán elvileg ezen javítottak + a vezeték is cserélhető. (Ebben a videóban láthatod.)
Ebben az árkategóriában sem egyértelmű a vezeték cserélhetősége, ez a felállított szempontjaid alapján az a szűk keresztmetszet. És a cserélhető vezetékesek nagy része is bajonettzáras.Mostanában szokták még bedobni a Beyerdynamic DT240-est is, az is cserélhető vezetékes.
-
Gzula[HUN]
addikt
Nem tudom melyik Cloud-od volt/van, de az M40X szerintem kényelmetlen lenne utána. A CM-ek kicsit jobban középre vannak hangolva, ha a Cloud mélyei bejöttek, akkor azt nem biztos, hogy bejönne. A Cloud Alpha-nak viszont tudomásom szerint már cserélhető a vezetéke, és a párnája is jobb anyagból van, mint a "sima" Cloudoknak. Első körben én azt is felírnám arra a listára. A Yamaháról nem tudok sokat, akár jó lehet az is.
Azért megjegyzem, hogy ebben a 30-35ezres kategóriában max oldalra lépés lesz bármi a Cloud után, fejebb lépés nem.#87583csupa csaki ITT tudnak segíteni ez ügyben.
-
Polllen
nagyúr
Ebben az ársávban cserélhető kábeles és mikrofon nélküli:
Audio Technika M40x
Yamaha HPH MT5Én utóbbit jobban ajánlom játékra, a mélyei nekem jobban bejönnek.
De vehetsz CoolerMaster MH 751-t is, levehető a mikrofon. Vagy 752-t, levehető mikrofon és kapsz mellé egy dac-t, ami jobb, mint az alaplapi. (Ha nem valami komolyabb álló mikrofont akarsz, akkor a 752-é teljesen jó, a külső hangkártya miatt pedig zajmentes is)
-
-
xmaas
őstag
Ahogy irtak a tobbie ezeket amiket felsoroltal most hagyd is a fenebe egyik se eri meg az arat .
Ha mikrofonos "gamer " csodat akarsz ami jol is szol es lehet nyuzni amig fejrealsz Hyperx Cloud vagy Cloud 2 ahoz van usb hangkartya is elmeletileg , 23-30 bol kijonn vagy akkor tovabb haladva ATH M40x 33-35 kozott attol fugg melyik uzeltbol .Barmelyik jobb valasztas mint azok amiket felsoroltal
-
zsocy
őstag
Most ide jól felsoroltál egy csomó gamer csodát. Amit meg mi ajánlottunk, még akár gémert is mint a Hyperx Cloud azt meg le se s...ajnálod.
Ne nézd ezeket a borzalmakat, halgass meg egy M40X-et (mondjuk itt, és itt még egy csomó másik rendes fejes is van amit kipróbálhatsz) és lehet tetszeni fog. -
Spíler
őstag
Szívesen
(#55874) vargalex
Nem fogsz itt olyat találni akinek van XD150-e és HD2000-e(szerintem),én végig olvastam a topikot(3 hónapom ment rá
) és nem emlékszem,hogy lett volna,rajtam kívül.HD2000-e az van pár fórumtársnak,elégedettek vele,igaz többször szóba került,hogy hosszabb távon kényelmetlen lehet,nekem is igazgatni kell kb. 1óra után a fülemen,a sony egész nap a fejemen van észre sem veszem.A sony-nál arra kell készülni,hogy kb.2-3 év után (gondolom használat függvényében)elkezd foszlani a fülpárna borítása,akkor azt le kell szedegetni róla és használhatod tovább.
Tisztelt Fórumtárs!
Ez ügyben többet nem tudok és nem is akarok elmondani. -
Saccco
nagyúr
Az egy Takstar Pro80 mikrofonos verziója, ami egy ajánlott fejes.
Esetleg még nézd meg a Superlux HMC681-et, ez a HD681 EVO mikrofonos verziója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PHP programozás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M-D3H-A + I5 4440 + HyperX 8GB FURY DDR3 1333MHz + CoolerMaster N200 + Hyper 103 hűtő
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest