- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
Downsampling #116736 üzenetére
A DCA Aeon Flow-ban az a jó, hogy fül formájú, nagyon mély párnája van és garantáltan a fejedre cuppan rá - hacsak nincs valami hatalmas, elefánt füled.
Nálam a sima Closed változat járt (nem RT vagy X), ez inkább lineáris volt, kevesebb méllyel mint pl. a D5200. Viszont ha megvannak a tuning filter betétek, azokkal lehet sötétíteni a hangján, természetesen valamennyit a részletességből feláldozva. Az Open X hangolása nekem nagyon tetszett, régi HD650-szerű meleg, sötét hang, planár mélyekkel - otthonra szerintem az egy kiváló választás, nyilván repülőn nem opció. Ja, meg ezeket hajtani is kell, a 13 ohm impedancia ne tévesszen meg, kérik az erősítést.
Én adnék egy esélyt a FiiO FT1-nek, általában apróról gyorsan el is viszik, ha nem válna be. A Fostex TH-X00 is jó lehet, de általában böszme drága. A múltkor sajna lecsúsztam egy jóáras Mahogany változatról. Itt a Purpleheart a leginkább basshead, a Mahogany a középút, Ebony a leglineárisabb hangolás. A régi Denon D5000-et, D7000-et is sokan szeretik, de ha a D5200 nem vált be, akkor nem biztos, hogy efelé terelnélek. Nekem a D2000 is nagy kedvencem volt hordozhatóként, ha a forrásról kap még egy kis melegséget, akkor egy nagyon élvezetes hangképet ad hatalmas térrel, gyors, feszes mélyekkel. Ez olcsón beszerezhető külföldről és párna is kapható hozzá Aliról, eBay-ről.
A Monoprice Monolith 1060C-et sokan istenítik itt a topikban, ez is biztos nagyon jó, gondolom planárként kéri rendesen a meghajtást.
-
Beri
addikt
válasz
Az aeon closed x a meta zártban ebben az ársávban, a következő lépés felfelé is az ő nagytesója (noire). Egy dongliról is tök jól szól, olyan csend van benne, mint egy süketszobában, sokkal könnyebb, mint egy átlagos planár és meglepően kényelmes. Elég nagy is, nekem sehol nem ér hozzá a fülemhez.
Ha nem kifejezetten zártat keresel, akkor sokkal könnyebb dolgod van, nyitottból sokkal nagyobb a választék. -
fericske
addikt
válasz
Én adok tippet a TH-X00 Purpleheart By Massdrop X Fostex-re.
Szerintem ez az a hangzás amit keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest