- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
vodkaboy22 #18629 üzenetére
Érdekes, az tuti.
Szépnek azért nem mondanám... -
Dorien
veterán
válasz
contaxg #18554 üzenetére
Hamis vagy eredeti, nekem egyremegy.
Amúgy az Innerfidelity-s fazon szerint az eredeti Beats Studio-nak már nem olyan übersz@r a hangja, de túlárazott fejes az is.DLL: Szerintem nincs valami jó hangja a JBL J88-nak, én biztos valami mást keresnék annyiért. (pl. bármelyik Superlux)
-
Dorien
veterán
válasz
excalibur36 #18468 üzenetére
Jókat írnak erről a Panasonicról. Media Markt-ban nincs kiállítva?
Pár tipp utcára:
- Creative Aurvana Live!
- Beyerdynamic DT235
- Superlux HD661
- Shure SRH240
- Maxell Retro DJ - ez csak 5-6eFt, vagy még kevesebb... -
Dorien
veterán
válasz
excalibur36 #18444 üzenetére
Szép fejes.
A hangját nem ismerem.Ha otthonra kell a fejes és (fél)nyitott is szóba jöhet, akkor a javaslatom a Superlux HD681 EVO.
-
Dorien
veterán
Hali,
Fejes talira egyelőre nem tervezek menni, de talán Fizik?
Nála van már plüss párnás EVO is, ami eladó.Én a felsorolt fejesekből a Sennheiser HD650-et ismerem, az egy nagyon eltalált darab. Nekem a rock koncertfelvételek a kedvenceim vele, valami piszok realisztikusan tud szólni velük. Újonnan elég húzós ára van, de használtra érdemes lehet vadászni.
-
Dorien
veterán
válasz
Barcelona95 #18441 üzenetére
Sennheiser HD600 / 650 / 800
AKG K550, K701 talán.
Ezekhez illik már valami combosabb erősítő is. -
Dorien
veterán
válasz
Barcelona95 #18431 üzenetére
Tipp:
Superlux HD-681 EVO
Ha zárt kell, akkor esetleg Shure SRH440 -
Dorien
veterán
Otthonra, ha (fél)nyitott is jó, akkor Superlux 681B.
Ha zárt kell / hurcolni is akarod, akkor Maxell Retro DJ vagy Audio Wild. Media Markt-ban meghallgathatóak a Maxellek. Ha otthonra kell zárt, akkor én rádobnék még pár ezrest és vennék egy Superlux 662B-t.
MyAudio - na ilyet semmikép ne vegyél meghallgatás nélkül. -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Ezek közül 681B vagy 668B, ha feltétlenül zárt kell, akkor 662B. A Retro DJ hangja szerintem gagyi ezekhez képest otthonra.
helltp:
Media Marktban hallgattam a JBL 55, 88 fejeseket. Kényelmes, jó anyaghasználat, fiatalos design, de a hangjuk nekem nem volt elég tiszta. Én inkább a Superlux, Shure, Beyer fejeseket hallgatnám meg ebben az árkategóriában. A Marshall Major szintén egy kellemes kinti darab, csak a hangja nem biztos, hogy megéri az árát. Meg kell hallgatni őket. -
Dorien
veterán
válasz
vodkaboy22 #18185 üzenetére
Gratula!
Jó zenehallgatást! -
Dorien
veterán
Csak a számomra érdekesebb darabokat hallgattam meg: Denon 1100, JBL 88, JBL 55, Marshall Major, Sennheiser 229, két Marley rettenetet, meg néhány Skullcandy-t, Sony-t, Panasonicot, Maxellt. Sajna a Sennheiserek, AKG-k zöme nincs kiállítva, Shure, Beyer, Audio Technica, Superlux meg egyáltalán nincs.
Annyit azért a korrektség kedvéért hozzátennék, hogy ezek valószínűleg nem bejáratott fejesek, egy olcsó MyAudio Pop MP3 lejátszóról hajtottam őket, illetve én nagyon nyitott fejes párti vagyok - a kiállított darabok között meg talán 1 db nyitott Sony volt, ami egész szépen is szólt az árához képest. Utána itthon kipróbáltam az EVO-val ugyanazokat a számokat, ugyanarról a lejátszóról és ég és föld volt a különbség. Lehet, hogy legközelebb beviszem magammal, hogy korrektebb legyen az összehasonlítás, bár sok motivációm nincs rá. Meg talán hétvégén, kipihenten objektívabb lennék.Contaxg:
Köszi a tippet!
Valószínűleg jobb ötlet őket meglátogatni, ha az ember fejest akar venni / hallgatni.
Majd valamikor megejtem. -
Dorien
veterán
válasz
Tejes Pite #18118 üzenetére
Tejes Pite: Superlux 681 EVO
misp19: Jó.
-
Dorien
veterán
válasz
Mercutio_ #17940 üzenetére
Ha a MyAudio Pop MP3 lejátszóhoz mellékelt agybadugható fülesből indulok ki, akkor borzalmasan szólhat. Én igazából el se tudtam képzelni, hogy jöhet ki ilyen minősíthetetlen, halk prüntyögés egy fülhallgatóból. Szerencsére maga az MP3 player teljesen jól szól, ha kap egy korrekt fejest mellé. (Maxell Retro DJ vagy valami Superlux) Szóval inkább ezeket javaslom, ha jót akarsz magadnak. Pl. A Superlux 661 egész korrekt kis hordozható fejes lehet.
-
Dorien
veterán
válasz
chivasr911 #17906 üzenetére
"A vásárló az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás joga az áru átvételének napjától gyakorolható. Sérült, hiányos csomagolás, illetve nem megfelelő kezelésből kifolyó sérülések esetén csak a sérülések, hiányok pótlásának értékcsökkenésével tudjuk a vételárat visszautalni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, az Aqua Optima Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja." [link]
-
Dorien
veterán
válasz
Vasinger! #17859 üzenetére
Ezen felesleges vitázni, a személyes ízlés kb. olyan, mint a vallás / filozófia.
Egy idő után az ember eljut oda, hogy tesz mások véleményére ezekben a dolgokban. Neked az a fontos, ami neked fontos. Nekem meg az, ami nekem.Ha nagyon különbözünk, akkor a párbeszéd akár teljesen lehetetlenné is válhat bizonyos témákban. Ezzel semmi gond, amíg nem zavarjuk túlságosan egymást a belső világunkkal.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
DrDante666 #17835 üzenetére
"Alapesetben arany középútként egy félnyitott/félzárt megoldású Superlux HD681 EVO-val szimpatizálnék következő lépésben (nyitottat csak végszükség esetén szeretnék, mert társaságban használnám, ahol vagy beszélgetnek, vagy tanulnak és jobb lenne, ha kifelé és befelé is minél kevesebb jutna, na meg árban is szimpatikusabb), de megnézem az említettet is."
Az EVO is ereszt kifelé rendesen, kb. mint egy teljesen nyitott fejes.
Ebben az esetben el kell döntened, hogy mi a fontosabb. Lebeszélni nem akarlak róla, mert én vagyok az egyik legnagyobb rajongója ennek a fejesnek. -
Dorien
veterán
válasz
DrDante666 #17831 üzenetére
Valószínűleg érzékeny a füled / dobhártyád. Egy (fél)nyitott fejes jobb megoldás lehet - én otthoni használatra abszolúte ezeket preferálom.
-
Dorien
veterán
Ha van rá nagyobb keret, akkor 12k-ért ezt:
HD-681 EVOHa nincs, akkor a 681B brutál jó vétel ezen az áron.
-
Dorien
veterán
válasz
Ununqatrium #17783 üzenetére
Az M50-est azért hallgasd meg vásárlás előtt, elég megosztó fejes. Van akinek nagyon tetszik, de sokak szerint szörnyen mélytúlsúlyos darab.
-
Dorien
veterán
válasz
cyberkind #17779 üzenetére
Jó lesz az a piros-fekete Sony. Ha nem, akkor meg így jártál...
On Ear = Supraaural = Fülön ülő (kisebb driver, párna)
Over Ear = Circumaural = Fül körül ülő (nagyobb driver, párna)
Closed back = Zárt a kagyló, jól izolál kifelé/befelé, cserébe süketszoba feeling
Open / Semi open back = Nyitott / félnyitott a kagyló, nem / gyengén izolál, viszont természetes hangzásAmúgy melyik gyártó és melyik szín nem tetszik?
-
Dorien
veterán
Green Day, Offspring gondolom nem ismeretlen.
Én még a Pennywise-ot meg a Shelter-t tudom ajánlani. Ez utóbbi krishna-punk. -
Dorien
veterán
Hát ez kb olyan, hogy "Jól, gyorsan és olcsón dolgozom. A három közül kettőt választhat."
A Superlux 662 széria pl. jól szigetel, 10k alatt van, viszont cserében úgy nézel ki benne, mint egy helikopter pilóta.
A Maxell Retro DJ meg szemérmetlenül olcsó a hangjához képest. Én kemény 3500Ft-ért vettem.
Ezek a legjobb ár/érték arányú zárt fejesek között vannak, de természetesen kompromisszumokkal. -
Dorien
veterán
válasz
balage. #17128 üzenetére
Nekem 662B volt, azon is jó erős basszus volt, tudom ajánlani. Én speciel lejjebb vettem a mélyet meg a magasat is EQ-val, de ez ízlés kérdése.
A 662F-et is sokan szeretik, mert a 681F-től eltérően a zárt kivitele egész telt hangzást eredményez, de ebben van a legkevesebb mély a 3 közül.
Szerintem először hallgasd meg az integrált VIA kártyáddal, és csak akkor gondolkodj valami Asus Xonar upgrade-ben, ha nem vagy elégedett.
-
Dorien
veterán
válasz
Xalderon #17087 üzenetére
Szerintem valamit elnéztél, a DT880 kb. 20-25 ezerrel drágább, mint a DT990:
Elvileg a 880 a kiegyenlítettebb hangzású, a 990 pedig az erősebb basszus/magas kiemelésű V alak. A különböző Edition-ök között hatalmas hangzásbeli különbség nem lesz, adott szérián és impedancián belül a driver ugyanaz mindben.
-
Dorien
veterán
Az egyik legszebb fejes szerintem. Ennyiért jó vétel lehet, ha valaki nem fél az előre utalástól és attól, hogy hamisítványt kap.
-
Dorien
veterán
válasz
RetepNyaraB #17043 üzenetére
Látom, ott van a kalapács is a kezében.
decoati: Vegyél egy EVO-t, azzal biztosan nem nyúlsz mellé. Negatív véleményt én még nem olvastam róla. Nekem 2 db van itthon.
A fejedet sem fogja szorítani, könnyen hajtható, nagyon tisztán, szépen szól, otthonra ideális.
-
Dorien
veterán
válasz
capulet75 #16965 üzenetére
A 681 EVO-nál már javítva van a legtöbb Superlux fejesnél tapasztalható sziszegős magastartomány. EQ nélkül ez elég idegesítő, fárasztó lehet hosszú távon. Meg az általad említettek mind zárt fejesek, valódi hangszerekkel biztosan nem szólnak olyan természetesen, mint a félnyitott EVO.
-
Dorien
veterán
válasz
elfelejtette #16735 üzenetére
A Superlux fejesek messze a legjobb ár / érték arányúak.
Talán egyedül a Takstar veheti fel velük a versenyt, de itthon nem elég elterjedt ez a márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Asus Rog Strix G16
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest