Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Razer Goliathus Extended controll editionről mi a véleményetek?
Eddig speedem volt, de már elhasználód, és aprón van egy jóárasítva.
Az egerem egy Logitech G502, egyelőre gyári talppal. Többnyire FPS-ekkel játszom, 1600dpi-n.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
A SS Qck XXL miért nincs az ajánlottak között?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz nonsen5e #6863 üzenetére
Itt egy ajánló, illetve érdemes elolvasni az egeres topic összefoglalóját is.Már pár ezer ft-okért is lehet egész jó egereket kapni újonnan.
De ha nem akarsz játszani felesleges lecserélned a mostanidat.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz TeebyKay #6853 üzenetére
Sajnos nincs.
Annyira nem kicsi, ha valaki nem akar rajta nagyon alacsony felbontáson játszani (mint én) szerintem nem fogja hátrányát érezni.
Minden esetre, ha valaki kétoldalú padot keres mindenképp megfontolandó.
A hivatalos honlap.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz TeebyKay #6851 üzenetére
Az a "vastag biszbasz" a tapadó réteg, ennek köszönhetően sokkal jobban tartotta magát mint a Goliathus, ha a széléről rántom a közepe felé az egeret a Goliathus haljalom felgyűrődni nagyobb rántásoknál, a Giga viszont egy merev pad (nem lehet felcsavarni sem), ami másokat lehet, hogy zavar, viszont nekem pont, hogy szimpatikus volt, ezáltal esély sem volt arra, hogy elcsússzon/felgyűrődjön.Sokáig ódzskodtam is az ilyen kis 3mm-es összecsavarható padoktól.
2 évig használtam, és azért cseréltem le, mert kicsi volt nekem (Bf3-ban 800dpi-n nem egyszer elértem a szélét, és pár killt be is buktam emiatt).Ennyi idő alatt nálam nem jelentkezett a legkissebb kopás sem.Kb 2 havonta mostam, mosógépben.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Szeretném ajánlani a fórumtársaknak a Gigabyte Aivia Krypton kétoldaló egérpadot.Tudom, gagyibáját, pfúúúj, DE kb egy hónapja lecseréltem egy Razer Goliathus Speedre, és egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet.A vastagsága miatt sokkal kényelmesebb, jobban csúszik, és mégis jobban kontrollálható mint a Razer, ezáltal biztosítva pontosanb célzást.
Ezen kívül említésre méltó extra a pad másik oldala, ami egy kemény, műanyag felületű pad.Ezt annyira nem használtam a G502-vel, de ezzel sincs semmi probléma, hozza a kategória átlagját.Mattos, inkább controll felületű.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Meddig érdemes használni egy padot?
Ha meg van kopva a festés az még semmit nem tesz, egyebár?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Megvan a Goliathus pad, gyorsan ki is mostam.
Milyen szilikonsprayvel érdemes lefújni?100%-os ipari van most csak itthon, ez elég drága.De ez is jó a célnak, nem?[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Melyik a jobb egérpad?
-Razer Goliathus (a legnagyobb, billentyű alá tevős verzió)
-SteelSeries QCK Mass
Illetve használtan érdemes egérpadot venni?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Razer Goliathust érdemesebb venni, vagy SteelSeries Qckt? (Logitech G502)
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Egy használt SteelSeries QcK pad vásárlásán gondolkodok, viszont az előttem szóló fórumtárs írása kissé bizonytalanná tett.
A kérdésem az lenne, hogy mennyi egy ilyen pad élettartalma, illetve, hogy érdemes-e használtat venni belőle?
Illetve mennyire befolyásolja az optika működését a pad?
Egy Logitech G502 rágcsálóval használnám.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Eddig egy Gigabyte Aivia Krypton egérpadot használt, egy azonos nevű egérhez, amit nem rég leváltott egy Logitech G502.
A kérdésem az, hogy van-e értelme lecserélni az egérpadot is, vagy felesleges, mert nem fogok akkora különbséget észlelni?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest