Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Minden topikban ez van, nem veszek 200 fölött TV-t, nem veszek 100 fölött monitort, nem veszek 15 ezer fölött billt.. oké csak akkor a felsorolt igényeket is tessék elosztani 10-el
Mivel a fő hobbim a számítózás ezért én nem sajnálok rá, szerencsére vagyok is abban a helyzetben, hogy vehessek relatív drága dolgokat ugyanakkor amikor fiatalabb voltam akkor inkább több ideig spóroltam és ugyanúgy megvettem a jó/drága/drága+jó (
) dolgot, mintsem, hogy visszább adjak az igényekből
Meg édesapám révén aki autóversenyző szeretek erre az egészre úgy tekinteni, hogy a PC egy elég olcsó hobbi, még akkoris ha ki akarja maxolni az ember. Ha bele rokkanok se tudnék kb. 2 millió forintnál többet egyszerre elkölteni egy gépre+perifériákra mert egyszerűen nincs mire az a pont után, ellenben az autózásba pl. az még beugrónak sem elég
(most direkt nem vettem ide a nagyon különleges több milliós monitorokat meg a több milliós hangfelszereléseket, az más tészta
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest