Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Amerigo57 #12431 üzenetére

    Amúgy szerintem szigorúan felületre (és asztalon tapadásra) a Talent kicsit jobb, mint az Allsop (fú, mi ez a robaj?), de annak speciális csücske van a szüvemben, és mint tudjuk, a mintázata az asztalra hozza a hajnali harmat illatát, szóval a trónt maximum megosztja, de az nem valószínű, hogy valaha elhagyja. :D Az meg, hogy nevetségesen olcsó (volt), csak hab a tortán; 390 x 330 x 4 mm-es, (igen-igen guszta kinézetű), elég fürge pad, aminek az élettartama valahol 5 és 10 év között van 15 dollárért?

    Tartósságra viszont még nem volt szerencsém a Raindropnál masszívabb szövet döghöz. Remélem, a PureTrak azért a közelében lesz, bár a netes vélemények alapvetően bíztatók. Azt viszont sajnálom, hogy már nem hengerben (+grátisz matricával) árulják, hanem sima dobozban. Arra az első Everglide-ok tudtak csak ráígérni, mert azoknál a henger fémből volt, noha később ők is váltottak.

    --------------------------------------------------------------------------------

    (#12432) Zaied: "Annyiba amennyiért én adtam annyit megér."

    Kétségtelenül. Real ár. Olyan real, hogy legszívesebben feleségül vennélek. Ha nemet váltanál és fiatalodnál legalább egy bő 10-est. :D

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák