- Computex 2025: sok gigawattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Akkor szerintem halmozott problémaforrásokkal állunk szemben
Az elosztó nem túl esélyes csak ha nagyon gagyi... SZVSZ
Viszont a VGA hosszabító első a toplistámon, szóval első körben prbáld meg hosszabító nélkül vhogy... Minél kisebb a moncsi, annál kevésbé feltűnő a dolog... és minél nagyobb a moncsi, annál érzékenyebb a zavarokra.
Szóval próbáld meg csak ideiglenesen kiiktatni a lehetséges zajforrásokat, és akkor hátha kiderül a probléma forrása...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Én továbbra is moirére gyanakszom. Elvileg van moiré szűrő a moncsi menüjében bár nem sokat szokott érni, próbáld ki. Nézd meg, hogy nincs-e vmi mágneses dolog a moncsi közvetlen környezetében, vmint próbáld meg máshogy igazítani a VGA kábelt, hogy ne legyen mondjuk transzformátor közelében. Ha képcső hiba lenne, akkor ezek vékony, általában egyenes csíkoknak kellene lenniük...SZVSZ Esetleg ha van rá lehetőség próbáld meg a moncsit is áthelyezni. Egy ismerősnél pl egy szar elosztó okozott moiré jelenséget, ráadásul TFT-n, arra is csak véletlenül jöttünk rá.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
LG-nél szerintem a minőségellenőrzéssel van gond. Tehát olyan moncsi is kijön a gyárból, aminek nagyon rossz a geomatriája vagy a convergenciája. Szóval szerencse kérdése, hogy milyen lesz a képe. Ha mákos vagy lesz egy jó moncsid, ha nem akkor meg zavarni fog amíg megvan. Meghibásodási statisztikát nem tudok, de 3év gari mellett szerintem ez lényegtelen.
-
Loha
veterán
Elég nehéz kérdés, mert tudásban kb. azonosak. Az LG ugye Flatron ami valódi FLAT-et jelent, a Samsung meg álflat lyukmaszkos nagyfényerejű képcsővel, de ennek sok jelentősége nincsen. Én személy szerint a samu felé hajlanék, mert az LG-t mint márkát, nem csípem, de igazából ez inkább személyes preferencia kérdése. A legjobb választás akkor is egy használt 21''-os lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Dark Souls sorozat
- Mazda topik
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- LG (40WP95C-W) 40" 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest