- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a topik a CrossFire-ről szól, de tanácsot szeretnék kérni, hogy Ti mit ajánlotok: 4850-et CrossFire-ben, vagy egy sima 4870-es karit? Szerintem a gépe ki is hajtaná mindkét variációt: Asus Maximus II Formula (Intel P45 Express Chipset), Core2Duo E8500 3,16 GHz@4,0 GHz, 4×1GB CSX 1066 MHz DDR2 Ram, Chieftec 650W-os táp.
8800GTS (G92) 512MB-os kariról váltana az öcsém, mert hogyha bekapcsolja az élsimítást, akkor a 8800GTS meghal.
Továbbá mik lehetnek a CrossFire buktatói? Olyat hallottam már, hogy extrém esetben (de ez az esetek elhanyagolható százaléka) a CrossFire rendszer lassab lehet az egykártyás rendszernél, illetve hogy lehet olyan is, hogy a két kártyából csak egyet használ a játék. Olyanról már hallottatok, hogy egy játék a CrossFire miatt el sem hajlandó indulni, illetve futás közben kidob a Windowsba? Hogyha ilyen eset áll fenn, akkor lehet arra számítani, hogy egy újabb driverben az Ati orvosolja ezt a hibát? Úgy általában mennyire jók az Ati driverei? Eddig csak nVidia videokártyákat használtunk, azokkal driverproblémáink soha sem voltak.
Elnézést a sok kérdésért, most lenne ez az első Ati kártyánk, és nem szeretnénk elszúrni a választást.
Üdv.: Márk
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest